NE-CxxBZ-B2F Inverteres hőszivattyú

C..BZ inverteres hőszivattyú család, 5 féle, a végletekig finomított tulajdonságokkal bíró levegő-víz hőerőgépek.

Új generációs inverteres hőszivattyúk

Új és eredeti csomagolt inverteres hőszivattyú NE-C..BZ-B2F típusú, 7- 30 kW teljesítményig.
Ez a hőszivattyú a legújabb dolog, amely jelenleg a piacon elérhető. Ez egy rendkívül hatékony hőszivattyú, amelyet a legújabb technológiai szabványoknak megfelelően gyártottak. Kétségtelenül egy innovatív, high-tech termék.

Az inverteres hőszivattyú sajátossága, hogy a hőszivattyú teljesítménye a csökkentett teljesítmény igényhez igazodik, és így magas hatékonyságot (COP) eredményez. A vezérlő működése optimalizálva lett. A hőszivattyú a puffertartályt a beállított tartály alaphőmérsékletre melegíti, majd röviddel a puffer alaphőmérsékletének elérése előtt lassítva dolgozik tovább. A kompresszor sebessége és így a hőszivattyú fogyasztása csökken. Mint egy 80 km/h sebességű autó, a 7. sebességfokozatban autópályán, a hőszivattyú ezután rendkívül energiatakarékos menetteljesítményekkel rendelkezik. Így éri el a kívánt tárolási hőmérsékletet, majd kikapcsolja a hőszivattyút a tárolási célhőmérséklet elérésekor. Ha a teljesítmény igény nagyobb, a hőszivattyú egyszerűen tovább üzemel. A teljesítménytartomány 7,4 kW és 30 kWh között van.

piktogramok

Rendkívül keskeny, 330 / 535 mm-es kivitel / -25 ° C-ig Kültéri hőmérséklet / fűtés és hűtés / 15 - 120 Hz frekvencia vezérlésű Mitsubishi inverter kompresszor / ventilátor motor kefe nélküli inverter motor fordulatszám-szabályozott / 1 Celsius fokos hőmérséklet-beállítás

NE-CxxBZ-B2FIIF hőszivattyú

 

 

C..BZ inverteres hőszivattyú család adatlap

Adatlap

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Szerelési vázlat:

Szerelési vázlat

A fenti rajz csak elvi vázlat. Nem helyettesíti a helyszínt ismerő tervező munkáját!

C10BZ-B2IIF COP és fűtési paraméterek

 

 

Vélemények