Esté Credit

Árajánlat kérés

Tisztelt Érdeklődők, árajánlat kérők!

Az idei évre már nem tudunk beépítéssel együtt hőszivattyút értékesíteni. Szerződött partnereink kapacitása 2022. év hátralevő hónapjaira betelt!

Hőszivattyú elővásárlása továbbra is lehetséges, a kiszolgálás a beérkezett hőszivattyúk típusától és mennyiségétől függően a megrendelés sorrendjében történik! Az előrendelt hőszivattyúkra a listaárból 10% kedvezményt adunk!

ÁRLISTA

2022. július elején – az okokat ne firtassuk – felpörögtek az energia számlák körüli negatív hírek, és a várható elektromos áram és gázáremelés miatt a hőszivattyúk felé fordult a lakosság nagy része. 
Most olyanok is a hőszivattyús fűtés-hűtésre történő váltás mellett döntöttek, akik eddig erre a megújuló technikára nem akartak költeni.
Mi ennek örülünk, de az 5-6-szorosára növekvő Árajánlat kérésnél zömében eddig radiátoros hőleadókkal rendelkezők keresnek bennünket (is).
Azt ajánljuk, hogy akik kizárólag radiátorral fűtötték a lakásukat, mindenképpen olvassák el ezt a bejegyzést, mert nem mindenkinek tudjuk jó szívvel ajánlani a hőszivattyút.

Az Árajánlat kérésnél megadott személyes adatokat az ajánlatkérő engedélyével tároljuk, és kizárólag az árajánlattal kapcsolatos tevékenységre használjuk. Az Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató az oldal alján elérhető.

Árajánlat kérés hőszivattyús rendszerre

A választással hozzájárulok, hogy személyes adataimat az ESTÉ-Credit Side Kft. a jelenlegi kapcsolatfelvétel után, kizárólag energetikai ismertetőkre, ajánlatok küldésére felhasználja. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható!

Kérés:

Kérjük, hogy a minél pontosabb árajánlat érdekében, lehetőleg minden mezőt szíveskedjen kitölteni!

Információ

Az adatok megadása után 90-95% pontos komplett ajánlat készül a hőszivattyú teljesítményére, és a beruházás árára.
Az árajánlatkérésre  24 órán belül válaszolunk!
Amennyiben a AJÁNLAT nem érkezik meg, kérem keressen bennünket telefonon: 0036 20 268-9757.

Aktuális árak:

Scroll to Top