Esté Credit

Hőszivattyú Diósdon

A Diósdon épült családi lakóházat már jó ideje hőszivattyú fűti, még a régi ON/OFF rendszerű.Ezt a ma már elavultnak számító technikát cserélte le most a család, a legújabb generációs, inverteres monoblokkos fűtőegységre.

NE-C6BZ-B2F hőszivattyú Diósdon

A New Energy hőszivattyú Kína egyik legnagyobb, több évtizedes hőszivattyú gyártási tapasztalattal rendelkező gyárában készül. 
A kialakítása precíz, irányítása végtelenül egyszerű, a felhasznált alkatrészek neves gyártóktól került a gépbe.

CE-C..BZ-B2F

Ez a hőszivattyú Diósdon 22 kW-ot állít elő (A7/W35), elegendő a ház téli fűtésére, és a nyári hűtésre.

A régi csöveket nem használták fel az új gép telepítése során, mert az idő vas foga több helyen rozsdásodást okozott, így a teljes külső (primer) oldal új, fagyállóval feltöltött szénacél csöveket kapott.

Szerencsére az elektromos bekötés és a vezérlés kábelei felhasználhatóak voltak, így azt felesleges lett volna cserélni.

NE-C6BZ-B2F

A dús kerti növények között megbújó hőszivattyú csövezése még eltakarásra vár.

A garázsban kialakított hőszivattyús hidraulikus rendszer, valamint a puffer tárolók a régi kialakításban megmaradtak, csak a keringető szivattyúkat kellett cserélni. A munka kialakítása a házigazdát dicséri.

Hőszivattyú beltér

Az új hőszivattyúval kapcsolatos tapasztalatokat, a következő fűtési időszak után szívesen megosztják a tulajdonosok (előzetes egyeztetés után).

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen tőlünk ajánlatot.

Mit kell tudni a Diósdon beépített hőszivattyúról?

Alacsony hőmérsékletű technológia

Az alacsony hőmérsékletű technológiának köszönhetően a New Energy NE-C6BZ széles hőmérsékleti tartományban rendelkezik. Még nagyon alacsony külső hőmérsékleten is hatékonyan képes magas előremenő hőmérsékletet elérni. A kifinomult szabályozásnak köszönhetően a hőszivattyú akár -25 Celsius fokig is képes működni.

A++ energiahatékonysági osztály

A New Energy NE-C6BZ A++ energiaosztályt ér el alacsony hőmérsékletű és magas hőmérsékletű alkalmazásokban.

ATT – Adaptív hőmérséklet-beállítás

Az alkalmazott teljes inverteres technológiának köszönhetően a fűtőberendezés működése közben kisebb a hőmérsékletváltozás. Ez csökkenti a hőmérséklet-ingadozást a helyiségekben. A fűtőteljesítménynek a kívánt fűtési teljesítményhez való automatikus beállítása akár 30%-os primer energia megtakarítást eredményez a standard statikus scroll hőszivattyúkhoz képest.

Kompakt kialakítás integrált alkatrészekkel

A New Energy NE-C6BZ már fel van szerelve tágulási tartállyal a töltővezetékhez és keringető szivattyúval. Kondenzátorként egy hatékony lemezes hőcserélő szolgál.

Lehet, hogy Önnek ilyen hőszivattyúra van szüksége? 

Kérjen tőlünk árajánlatot,

vagy nézze meg az

árlistánkat.

Scroll to Top