Esté Credit

CHOFU 10 KW INVERTERES HŐSZIVATTYÚ AEYC-1043XU-CH

Chofu hőszivattyú, egyenesen Japánból. Az AEYC-1039U-CH AEYC-1043XU-CH típusjelű, R32-es klímagáz töltésű, max 10 kW-os inverteres hőszivattyú lenyűgöző technikai tudással, megbízható és rendkívül csendes üzemeléssel hívja fel magára a figyelmet. Bevezető ára nettó:

CHOFU HŐSZIVATTYÚ 10KW - JAPÁNBAN KÉSZÍTETT

75% levegő + 25% villamos energia = 100% hőenergia!

“Mágikus hőszivattyú” – A ++ energiaosztály, COP 4.35, fogyasztás 2.3kW / h. Ezzel a Chofu 10 kW-os levegő-víz hőszivattyúval 200mq-ig melegedhet – ha a ház padlófűtéssel és nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik (Pl.: passzívház). A monoblokkos levegő-víz hőszivattyúk új fejlesztésű típusa. CHOFU DC INVERTER Hőszivattyú alkalmas háztartási melegvízhez, fűtéshez és hűtéshez. A Chofu DC Inverter Air-Water hőszivattyúk a legolcsóbb alternatívák a fűtéshez. Kérjen ajánlatot és meg fogjuk győződni arról, hogy ez a hőszivattyú minőségi termék és kiváló teljesítményt bizotsít. A Chofu levegő-víz hőszivattyúkat 100% -ban Japánban gyártják.

DC inverter

A levegő-víz hőszivattyú inverter vezérléssel csökkenti a kompresszor be- és kikapcsolását, így a hőszivattyú működése közben változatlanul és állandóan tarthatja a vízhőmérsékletet. A hőszivattyúvezérlés Inverterrel több mint 30% -kal kevesebb villamosenergia-fogyasztást jelent, mint a hagyományos  ON/OFF kapcsolású hőszivattyúk.

Anti-lock funkció (recirkulációs szivattyú)
Ez a blokkolásgátló funkció nagyon fontos szerepet játszik. Ha a hőszivattyút több mint 48 órán keresztül kikapcsolja, a recirkulációs szivattyú néhány másodpercre elindul, hogy megakadályozza a keringés blokkolását és növelje a szivattyú élettartamát. Ha a külső keringető szivattyú csatlakozik a hőszivattyúhoz, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy az anti-lock funkció alkalmazható ezekre a keringető szivattyúkra is. Ezenkívül a szivattyú működési ideje egyedileg beállítható az eltömődés elkerülése érdekében.
 
A Legionella baktériumok megelőzésének funkciója
Ez a funkció a kazánvíz legionella baktériumok elleni sterilizálását végzi. A baktériumok vízben való letelepedésének megakadályozása érdekében a kazánvíz legalább 65 ° C-os vagy annál magasabb hőmérsékleten való melegítése és fenntartása legalább 10 percig. Az anti-Legionella funkció feltételeit illetően az “aktiválás / deaktiválás”, “nap / hét” és “indítás” beállítását a felhasználó állítja be a hőszivattyú paramétereit.
A vezérlés lehetővé teszi a szobahőmérséklet-beállítások egyedi szabályozását.

Chofu hőszivattyú technikai adatok:  (az AEYC-1039U-CH fizikai paramétereiben megegyezik az AEYC-1043XU-CH típusjelű (jelenleg is forgalmazott) hőszivattyúval! A klímagáz R32.)

Levegő-víz hőszivattyú 10kW – DC INVERTER
Energetikai besorolás: A++
COP érték: 4,35
Kompresszor: Panasonic – DC twin rotary

Funkció: Fűtés és hűtés

Fűtési teljesítmény: 10 kW
Hűtőteljesítmény: 8 kW
Keringető szivattyú: tartozék
Fagy elleni védelem
A keringtető szivattyú beállás elleni védelem
Funkció anti Legionella ellen
Hűtőközeg: R32 1,55kg
Tápellátás: 230V 50Hz
Súly: 69 kg.
Méretek: Hossz 882 x Magasság 850 x Mélység 300 mm
Garancia: 3 év.

Hőszivattyú méretek: AEYC-1043XU-CH

A CHOFU 10 kW-os hőszivattyú teljesítményadatai, különböző külső hőmérsékleten megadva (gyári mért adatok).

Egyszerűsített Chofu hőszivattyú beépítési vázlat
(Figyelem, a rajzról hiányoznak egyéb gépészeti elemek.)

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Scroll to Top