Esté Credit

Hőszivattyú árlista

Hőszivattyú árlista. Minőséget kínálunk megfizethető áron!

A hőszivattyú árlista ÁFA nélküli összegben van feltüntetve. Vásárláskor a 27% ÁFA összeget minden esetben kiszámlázzuk!
A hőszivattyú árlistában a típusjelre kattintva bővebb információt adunk egy-egy hőszivattyúról.
Megrendeléskor a mindenkori árlistában feltüntetett árak a mérvadók, a megrendelt és kifizetett hőszivattyúk ára semmi körülmények között sem változik!

Chofu japán inverteres hőszivattyú (Rendkívül csendes!)

Power World hőszivattyúk

Családi lakóházakhoz a Power World inverteres hőszivattyúk raktárkészletről vásárolhatók.

A Power World hőszivattyúk a legmagasabb esztétikai és minőségi elvárásoknak megfelelő, ár-érték arányban verhetetlen készülékek. A gépek szállítása megkezdődött, ne maradjon le róla!

Power World a viszonteladóknak!

Aquark medence hőszivattyú. Nagyon-nagyon csendes!

A hőszivattyú árlista nem tartalmazza a beépítéshez szükséges segédanyagok árát.

Az általánosan felhasznált segédanyagokról (hőcserélő, kemény rézcső, réz fittingek, keringető szivattyú, hőmérséklet és áramlás érzékelők, elektromos kábel, hidrováltó, hőszigetelő csőhéj, stb…) kérjen tőlünk is ajánlatot!

Ha nagyon csendes fan coil-t keres, akkor a REVERSO 361° az Önnek való fűtő-hűtő berendezés.

Hőszivattyú árak. A viszonteladói árakról, kedvezményes akciós árainkról felvilágosítás telefonon: +36 20 268-9757 vagy e-mailben: 

Komplett kivitelezési munkákat vállalunk. 

Nem csak hőszivattyúkat értékesítünk, de – a hőszivattyú árlista alapján – kiegészítő anyagok beszerzését, kivitelezési munkát, hőszivattyú karbantartását is vállaljuk. Kérjen tőlünk ajánlatot!

New Energie inverteres levegő-víz hőszivattyú árlista

A Meeting ON/OFF hőszivattyúk forgalmazását befejeztük (kizárólag az inverteres technológiájú hőszivattyúk kaphatnak “hőszivattyús” tarifát), megrendelésre azonban szállítunk.
Az elmúlt években értékesített hőszivattyúk garanciális, és garancia időn túli karbantartását, alkatrész ellátását azonban biztosítjuk!

A Chofu, Power World, NewEnergy, E-Backs, Meeting, és Hiseer hőszivattyú árlista soraiban a hőszivattyúk típusnevére kattintva az adott gépről bővebb információ található!

Scroll to Top