Chofu 10 kW inverteres hőszivattyú AEYC-1043XU-CH

CHOFU HŐSZIVATTYÚ 10KW - JAPÁNBAN KÉSZÍTETT


75% levegő + 25% villamos energia = 100% hőenergia!

"Mágikus hőszivattyú" - A ++ energiaosztály, COP 4.35, fogyasztás 2.3kW / h. Ezzel a Chofu 10 kW-os levegő-víz hőszivattyúval 200mq-ig melegedhet - ha a ház padlófűtéssel és nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik (Pl.: passzívház). A monoblokkos levegő-víz hőszivattyúk új fejlesztésű típusa. CHOFU DC INVERTER Hőszivattyú alkalmas háztartási melegvízhez, fűtéshez és hűtéshez. A Chofu DC Inverter Air-Water hőszivattyúk a legolcsóbb alternatívák a fűtéshez. Kérjen ajánlatot és meg fogjuk győződni arról, hogy ez a hőszivattyú minőségi termék és kiváló teljesítményt bizotsít. A Chofu levegő-víz hőszivattyúkat 100% -ban Japánban gyártják.

Japán hőszivattyú

DC inverter

A levegő-víz hőszivattyú inverter vezérléssel csökkenti a kompresszor be- és kikapcsolását, így a hőszivattyú működése közben változatlanul és állandóan tarthatja a vízhőmérsékletet. A hőszivattyúvezérlés Inverterrel több mint 30% -kal kevesebb villamosenergia-fogyasztást jelent, mint a hagyományos  ON/OFF kapcsolású hőszivattyúk.

Anti-lock funkció (recirkulációs szivattyú)
Ez a blokkolásgátló funkció nagyon fontos szerepet játszik. Ha a hőszivattyút több mint 48 órán keresztül kikapcsolja, a recirkulációs szivattyú néhány másodpercre elindul, hogy megakadályozza a keringés blokkolását és növelje a szivattyú élettartamát. Ha a külső keringető szivattyú csatlakozik a hőszivattyúhoz, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy az anti-lock funkció alkalmazható ezekre a keringető szivattyúkra is. Ezenkívül a szivattyú működési ideje egyedileg beállítható az eltömődés elkerülése érdekében.
 
A Legionella baktériumok megelőzésének funkciója
Ez a funkció a kazánvíz legionella baktériumok elleni sterilizálását végzi. A baktériumok vízben való letelepedésének megakadályozása érdekében a kazánvíz legalább 65 ° C-os vagy annál magasabb hőmérsékleten való melegítése és fenntartása legalább 10 percig. Az anti-Legionella funkció feltételeit illetően az "aktiválás / deaktiválás", "nap / hét" és "indítás" beállítását a felhasználó állítja be a hőszivattyú paramétereit.
A vezérlés lehetővé teszi a szobahőmérséklet-beállítások egyedi szabályozását.

Chofu hőszivattyú technikai adatok:  (az AEYC-1039U-CH fizikai paramétereiben megegyezik az AEYC-1043XU-CH típusjelű (jelenleg is forgalmazott) hőszivattyúval! A klímagáz R32.)CHOFU inverteres hőszivattyúLevegő-víz hőszivattyú 10kW - DC INVERTER
Energetikai besorolás: A++
COP érték: 4,35
Kompresszor: Panasonic - DC twin rotary

Funkció: Fűtés és hűtés

Fűtési teljesítmény: 10 kW
Hűtőteljesítmény: 8 kW
Keringető szivattyú: tartozék
Fagy elleni védelem
A keringtető szivattyú beállás elleni védelem
Funkció anti Legionella ellen
Hűtőközeg: R32 1,55kg
Tápellátás: 230V 50Hz
Súly: 69 kg.
Méretek: Hossz 882 x Magasság 850 x Mélység 300 mm
Garancia: 3 év.

 

Hőszivattyú méretek: AEYC-1043XU-CH

AEYC-1039-CH

A CHOFU 10 kW-os hőszivattyú teljesítményadatai, különböző külső hőmérsékleten megadva (gyári mért adatok).

Chofu 10 kW

Egyszerűsített Chofu hőszivattyú beépítési vázlat
(Figyelem, a rajzról hiányoznak egyéb gépészeti elemek.)

Chofu hőszivattyú beépítése

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Chofu 10 kW-os hőszivattyú a webáruházban


Kunfehértó

Kunfehértó 

 Kunfehértó

 

Chofu, a hőszivattyú!

Kunfehértó

Ha elég Önnek 6 kW fűtési energia:       Ha szüksége van Önnek 16 kW fűtési energiára:

Chofu heat pump: Made in Japan!

Vélemények