Sunrain Medence hőszivattyú

DYC inverter alacsony hőmérsékletnél is használható medencefűtés

A termék leírása

A DYC sorozatú alacsony külső hőmérsékleten is biztonságosan dolgozó medence hőszivattyú. Állandó és megbízható medence vízhőmérsékletet biztosítanak hűtéshez / fűtéshez, akár -25 ° C-on.

Hol használható?


A Sunrain DYC sorozatú medence-hőszivattyúkat világszerte széles körben használják a medencefűtésben szállodákban, iskolákban, aquaparkokban, edzőtermekben stb.

Különösen kielégíti az alacsony hőmérsékletű területet akár -25 ° C-on is.

A Sunrain DYC sorozat jellemzői

Központosított ellenőrzés
A Sunrain DYC sorozatú medencehőszivattyúk központosított vezérléssel vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a hőmérséklet beállítását és a hibák áttekintését. 

Sunraid medence hőszivattyúk

A master-slave vezérlés beépítésével a teljes egységek nagyobb hatékonysággal működhetnek együtt, anélkül, hogy működés közben megzavarnák a salve egységet.

Inverter technológia

Az inverteres technológia révén az úszómedence hőszivattyúja rendkívül magas COP-értéket ér el. A piaci normál hőszivattyúval összehasonlítva az inverteres hőszivattyú COP-értéke magasabb. Ezenkívül a fűtési idő sokkal rövidebb. Nagy energiát takarít meg, és lehetővé teszi az úszás élvezetét hosszú várakozás nélkül.


Szabadalmi leolvasztási technológia


A Sunrain DYC sorozat a szabadalmi leolvasztási technológiánkat alkalmazza, így biztos lehet abban, hogy a hőszivattyú -25oC hőmérsékleten, magas COP mellett jól működik.

Magas hatásfok
A Sunrain DYC sorozat 5,8 COP-val, 24 ° C / 19 ° C (DB / WB) üzemi körülmények között nagy hatékonysággal rendelkezik a medence hűtésére vagy fűtésére.

Kettős tekercses titán hőcserélő
A normál egytekercses hőcserélőkhöz képest a Sunrain DYC sorozatú kettős tekercses titán hőcserélő megnöveli a hőcserélő felületet, amely megfelelő hatásterület biztosításával növeli a hatékonyságot.

Copeland kompresszor
A precíz energiafokozat-beállítással rendelkező kompresszor biztosítja, hogy a munkagép elérje a kívánt energiatakarékos hatást.

Változtatható sebességű ventilátor
A munkaegységek bármikor beállíthatják a ventilátor sebességét a bemeneti teljesítmény csökkentése érdekében, miközben csökkenthetik a zajt az energiatakarékosság és a csendes működés érdekében.

Elektromos expanziós szelep
Az egységek automatikusan beállítják a hűtőközeg áramlási sebességét, biztosítva, hogy az egységek minden időjárási körülmények között nagy hatékonysággal működjenek.

Sunrain medence

SUNRAIN medence hőszivattyú adatok

Sunrain medence hőszivattyú

Beépítési vázlatrajz

Beépítési vázlat

 

Figyelem! A beépítési vázlat nem helyettesíti az épületgépészeti tervező munkáját!

Kérdése van, vagy felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


A gyártó honlapja

 

Vélemények