Esté Credit

BYC017TG1 Medence hőszivattyú

Sunrain otthoni úszómedence hőszivattyú.
Amikor nem csak jó hatásfokkal működő medence hőszivattyút kínálunk, de a külalakja is mutatós. Az inverter technikának köszönhetően rendkívül takarékos, magas COP értékkel rendelkezik, és tényleg elegáns!

Az otthoni úszómedencék fűtésére optimalizált elegáns medence hőszivattyú a SUNRAIN megbízható technológiája köré kialakított új forma.

8 kW fűtő teljesítmánytől 30 kW-ig 6 féle teljesítményben kínált medence hőszivattyú rendkívül magas COP értékkel működik, így meglehetősen nagy családi úszómedencét is fel tud fűteni.

Mekkora medence hőszivattyút vegyek?

A vásárlók egyik legelső kérdése, hogy mekkora medence hőszivattyú tudja felfűteni az úszómedencéjüket?

Mivel rendkívül nagy szórás lehet a különféle medence kialakítások miatt (kültéri, szigetelt, fedhető, nagy vízfelület, stb…), ezért pontos számokat nem lehet mondani a helyszíni adottságok ismerete nélkül.
Tájékoztató adatok persze rendelkezésre állnak, de pontos tervezői számítások nélkül azért óvatosan kell kezelni a számokat.

Például a legkisebb teljesítményű hőszivattyú (1,78-7,81 kW) 15 – 40 m3 vízmennyiséget is fel tud fűteni. Értelemszerűen a 40 m3 mennyiségnél már minden paraméternek optimálisnak kell lenni: a medence fala és alja hőszigetelt; a viz inkább mély, mint sekély (kisebb a párolgó felület); nem csak a vízfelület, de a medence tér is fedhető; stb…

A legnagyobb családi medence hőszivattyú méretnél (BYC-030TF1 vagy TF3) a 6,81 kW-tól 30 kW-ig invertáló hőszivattyú akár 120 m3 vizet is fel tud melegíteni.

Az alumíniun test alatt, nagy teljesítményű szív “dobog”!

A beépítési vázlat csak útmutatást ad, de nem helyettesíti a tervező munkáját!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Scroll to Top