Esté Credit

Medence hőszivattyú

Az olcsó üzemeltetésű és csendes medence hőszivattyú álom, vagy valóság? Az Aquark úszómedence hőszivattyú csendes és pénztárcabarát megoldás. A gyári kódnéven Mr. Silence medence hőszivattyú elegáns kialakítással igazi szemet gyönyörködtető medence fűtő berendezés. Ráadásul a Mr. Silence szivattyú a maga 40 decibelével a leghalkabb hőszivattyú közé tartozik a hőszivattyús piacon! Ezenkívül ez a szivattyú egyszerűen vezérelhető távolról az érintőképernyőn vagy okostelefonon keresztül WiFi-n keresztül.

Medence hőszivattyú

„Full Inverter” technológiájuknak köszönhetően a Mr. Silence hőszivattyúk optimális fűtési eredményt biztosítanak az alacsony energiaköltségek ellenére! Amikor a hagyományos hőszivattyúk teljes kapacitással működnek, a Mr. Silence Inverter hőszivattyú inverteres technológiát használ, hogy hatékonyan alkalmazkodjon a víz és a környezet hőmérséklet-ingadozásaihoz különböző sebességeken. Ily módon a hőszivattyú kevés energiával (és ezért olcsón) tartja fenn a víz hőmérsékletét.

Csendes medence hőszivattyú

Hangok

Mr. Silence. A mért hanghatás bizonyítja, hogy emellett a medence hőszivattyú mellett élvezetes a pihenés.

Az InverPad® egy forradalmi technológia, amelyet az Aquark Technology Limited hozott létre azzal az  elhatározással, hogy a medence hőszivattyú iparban 50 éves hagyományt váltson át.
Elhagyja az unalmas kialakítást és zajos működést. Tökéletesen ötvözi az egyedülálló megjelenést, a fokozatmentes DC invertert és a zajszűrő technológiát.
Az InverPad® a legcsendesebb és legtakarékosabb inverter technológia a medence hőszivattyú iparban. Egyesíti az Aquark egyedi légáramlás-kialakítását, amely kiküszöböl minden lehetséges zajt, így biztosítva a legcsendesebb teljesítményt a vevők számára. Az átlagos zajszint 40 dB(A) 1 méteren.

ÁLMODIK A CSEND
COP érték akár 16-ig
A medence felfűtés elején a Mr. Silence teljes sebességgel fog futni, hogy gyorsan felmelegítse a medencét. Amint a medence hőmérséklete közeledik a beállított értékhez, a Mr. Silence automatikusan alacsonyabb sebességre állítja be a kompresszort, és a ventillátort, így még hatékonyabb és csendesebb működést tesz lehetővé.
A COP érték alacsony sebességen akár 16 is lehet!

Medence hőszivattyú COP érték

Mr Silent hőszivattyú méretek

Medence hőszivattyú méretek

A Mr. Silent WIFI -ről is vezérelhető hőszivattyú az egyik legcsendesebb hőszivattyú a piacon. A hőszivattyú tökéletesen vezérelhető akár digitális vezérléssel, az integrált WiFi modulon keresztül egy könnyen használható alkalmazással, vagy külső vezérléssel (külön térítés ellenében).
Az alapfelszereltségként beépített Mitsubishi Twin Rotary kompresszorok maximális teljesítményt biztosítanak alacsony energiafogyasztás mellett. A szürke alumíniumház Air-Stream kialakítással bármilyen medencekörnyezethez passzol.

Az új Mr. Silence hőszivattyúk egyedülálló innovatív inverteres technológiával rendelkeznek. „Teljes inverteres” technológiájuknak köszönhetően a Mr. Silence hőszivattyúk optimális fűtési eredményeket biztosítanak uszodája számára alacsony energiaköltség mellett.
Az energia- és költségmegtakarítás mellett a Mr. Silence inverteres hőszivattyúk stabilabb teljesítményt nyújtanak kisebb zaj mellett (csak 40 dB zajszint, COP-értékek akár 16), mint a hagyományos inverteres hőszivattyúk. Ennek a technikának köszönhetően a levegőt oldalról szívják be és hátul fújják be, ami jelentős hatással van a beépítésre. Csatlakozással ellátva a medencevezérlő segítségével történő vezérléshez. Tartalmazza a rezgéscsillapító rögzítőket és a téli burkolatot.
Tíz év garancia a hőcserélőre és 5 év garancia a kompresszorra.

Mr Silent hőszivattyú paraméterek

Medence hőszivattyú paraméterek

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Medence hőszivattyú beépítése

Az alábbi vázlatrajz útmutató, a Mr. Silence hőszivattyú gyártó által ajánlott megoldás. Javasoljuk gépész tervezővel való egyeztetést.

Medence hőszivattyú
Scroll to Top