Esté Credit

MDY40D MDY50D MDY60D MDY100D HŐSZIVATTYÚ

MEDENCE FŰTÉS HŐSZIVATTYÚVAL. A medence hőszivattyú lehetőséget nyújt az energia költségek jelentős csökkentésére. Kényelmes, és rendkívül gazdaságos. Fűtőteljesítmények: 16 és 38 kW között.

Hőszivattyú medence fűtés az egyik legtakarékosabb megoldás!

Hosszabbítsa meg a strandszezont úszómedence fűtő hőszivattyúval!
16 – 36 kW méretben már “komoly” családi medence fűthető. Ne feledje azonban a következőket:

– a medencefűtésnél a legnagyobb hőveszteség a szél miatt alakul ki. Ki kell alakítani szélfogó felületeket, sövényt, stb, és a medence takarásáról se feledkezzünk meg. (A házakat is tetővel látjuk el, hogy ne szálljon ki a meleg!)

– inkább egy mérettel “nagyobb” hőszivattyút építsünk be, mert a gyorsabb medence felfűtésnél kevesebb ideig dolgozik a medencefűtő hőszivattyú, így kevesebb lesz a villanyszámla, hosszabb élettartam várható a kompresszortól, stb, stb…

A fűtési rendszer külső és belső medencék üzemeltetésére egyaránt alkalmas. Az energiát a fűtéshez a környezet szolgáltatja (levegő, víz, talaj). A hőszivattyú méretének meghatározásához több tényező ismerete szükséges, de ökölszámként vehetjük figyelembe, hogy egy 50 m3-es medence fűtéséhez 10 – 25 kW teljesítmény szükséges. (Függ a medence felületétől, oldalfala és az alja hőszigetelésétől, a vízfelület takarásának lehetőségétől, kültéri, vagy beltéri medence, stb.)

Műszaki adatok

MDY40D medencefűtő hőszivattyú 50 – 60 m3 medence térfogatig

MDY50D medencefűtő hőszivattyú 60 – 70 m3 medence térfogatig

MDY60D medencefűtő hőszivattyú 70 – 90 m3 medence térfogatig

MDY100D medencefűtő hőszivattyú 90 – 120 m3 medence térfogatig

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Kisebb MDY10D MDY20D medencefűtő hőszivattyú  

  Nagyobb MDY200D MDY300D medencefűtő hőszivattyú


Medence parti koktélok

Scroll to Top