MD200D levegő-víz hőszivattyú

Az MD200D 72 kW-os teljesítménye elégséges egy jól szigetelt és jó hőtartó képességű ≈ 450 - 500 m2 es, normál belmagasságú épület fűtésére abban az esetben, ha sugárzó felületfűtéssel padló- és falfűtés, esetleg Fan Coil fűtőberendezéssel rendelkezik. Hűtés esetén Fan Coil, vagy mennyezet hűtés nyújtja a leggazdaságosabb megoldást!

Amennyiben a fűtés biztosítása mellett a HMV szolgáltatásra is szükség van, akkor összességében 3000 literes két hőcserélős puffertartály mellé egy HMV tároló is csatlakozik a rendszerhez. (A puffertartályba épített 12 kW-os elektromos fűtőbetét "rásegítésével" a hőszivattyúk ≈ 100 m2-rel nagyobb alapterületű területet is képesek felfűteni. Az elektromos fűtőbetét csak - az egyébként ritka -15 °C - nagyon hideg napokon "segít" a hőszivattyúnak.) A melegvíz tartályba szerelhető elektromos fűtőbetét nem csak a hideg napokon segít a megfelelő hőmérsékletű és mennyiségű melegvíz előállításában, de a javasolt havi egyszeri 80 C fok fölé fűtésben is segítséget nyújt. Így kerülhető el a legionella nevű baktérium elszaporodása!

Felhívjuk Tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy a puffertárólók közül mi a két hőcserélős változatot javasoljuk, mert felhasználási lehetőségük és hőleadó képességük lényegesen jobb, többrétű.

Az MD200D hőszivattyút iroda, műhely, iskola, óvoda, több lakásos társasház fűtéséhez (és/vagy hűtéséhez) ajánljuk.

Meeting hőszivattyú 72 kW

Meeting hőszivattyú adatlapja:

Meeting MD200D hőszivattyú adatlap

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Energiatanusítás MD200D hőszivattyú
Hőszivattyú technikai adatok:

· Felvett energia: 18,2 kW 
· Fűtési teljesítmény: 72 kW
· Elektromos feszültség: 380V
· Csőméret: DN50
· Max vízhőmérséklet: 60 ℃
· Kompresszor: Copeland
· Súly: 650 kg
· Méret: 2040 * 1100 * 2000 mm

← Energiatanusítás MD200D levegő-víz hőszivattyú


 MD100D hőszivattyú ha kisebb kell, és ha nagyobb MD300D

 

Vissza:  hőszivattyúk

Vélemények