Hőszivattyú Esté Credit

Hőszivattyú fűtés-hűtés

SNAP Hírlevél

SNAP Energetikai hírlevél

Időnként hírlevelet küldünk a hőszivattyú, napelem, napkollektor témában tőlünk árajánlatot kérő érdeklődőinknek.

Nem akarunk tolakodni, de azt gondoljuk, hogy aki egyszer már eldöntötte, hogy legalább érdeklődési színten megkeres bennünket hőszivattyú, napkollektor vagy napelemek felhasználásának lehetőségeit kutatva, őket érdekelheti a honlapunkra rendszeresen feltett új- és  még újabb témák megismerése.
Akkor is, ha nem, vagy csak ritkán látogatják a rifeng hőszivattyú honlapot. Ezért indítottuk az ENERGETIKAI HÍRLEVÉL oldalt, amelyből visszatekintheti az új érdeklődő, milyen cikkeket küldtünk a hőszivattyúkról, napelemekről.

(Kérjük jelezzék, ha nem kívánnak több ilyen hírlevelet, és töröljük az adatbázisunkból a nevét és címét.) 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben ideje engedi, hasznos információkat olvashat itt.

Saját tapasztalatainkat, szakoldalakról összegyűjtött írásokat teszünk közzé, ezzel népszerűsítve a megújuló energiát biztosító és használó napelemeket, napkollektorokat, és hőszivattyúkat.

De hasznos információkat olvashat a hőszivattyúk üzemeltetéséhez igényelhető GEO- vagy H tarifáról, a két megoldás előnyéről/hátrányáról.

Egy ideje már nem küldtünk SNAP Hírlevelet, de érdemes beleolvasni a régi írásokba is. Miért nem forgalmazunk víz-víz hőszivattyúkat, és miért ajánljuk kifejezetten a levegő-víz hőszivattyúkat, különösen a 100%-ban japán, rendkívül csendes CHOFU inverteres hőerőgépet…

Az eddig elküldött Snap Hírlevél


2016. június 05.

Kamatmentes hitel hőszivattyúra, napelemekre. Könnyen, gyorsan…


2015. augusztus 13.

Levegős vagy szondás hőszivattyú fűtse a házat?


2015. július 13.

Koktélok a medence parton…

Jöhet még Snap Hírlevél?

Az eddigi hírleveleket (is) az érdeklődők kérdései alapján állítottuk össze. Ezek után is ez lenne a vezércél: ha van a hőszivattyúkkal, fan coil-okkal, vagy ami újdonság, a monoblokkos klímával, stb… kapcsolatos kérdésük, írjanak, és a lehető leggyorsabban válaszolunk rá. Akár itt a honlapon, akár privátban. Köszönömjük