Esté Credit

Csendes fan coil

Egyáltalán létezik csendes fan coil a lakásokba, hálószobákba? Egy biztosan. Az olasz formatervezést magán viselő Reverso 361° stílusos és rendkívül csendes. A Reverso egy exkluzív fűtő-hűtő termék, amelyet Olaszországban tervezett az Aerfor Srl, partnerével, a Zymbo Italia-val. A REVERSO 361° fan ucoil-okat Kínában, a Zymbo China partnerüzemben gyártják. Természetesen rendelkezik a szükséges összes európai szabvánnyal.

Csendes fan coil kerestetik

Hőszivattyús rendszerek kis- és nagykereskedőjeként nem csak a fűtésre és hűtésre képes gépek eladása a cél. Ugyan olyan fontos, hogy a hőszivattyúkat a megfelelő helyre és fűtési rendszerre telepítsük.
Az köztudott, hogy a hőszivattyú legjobb barátja fűtéskor a padlófűtés!
Azonban ha hűteni is szükséges, akkor már a fal- vagy mennyezet fűtés-hűtés kiépítése szükséges, ezek meg drágák! Itt jön a képbe a fan coil, mert tökéletesen és gyorsan fűti télen, és hűti a nyári kánikulába az épületeket.
Irodáknál tökéletes, de a lakásokba hangos! Néhány éve ezek még jogos érvek voltak, de aztán megérkezett a REVERSO 361° fan coil, ami nem csak gyönyörű, nem csak a legkeskenyebb egység, de még a hangja is elenyésző. Éjszaka, a hálószobákban ideális társ a nyugodt pihenéshez!

Reverso a csendes fan coil

A Reverso csendes fan coil főbb jellemzői a következők:

 • Tervezés a lakossági, kereskedelmi és vezetői irodapiac számára
 • A termék neve Reverso a megfordítható telepítésének köszönhetően (ugyanannak a terméknek 180°-ban elforgatva jobb és bal csatlakozása is lehet)
 • A termékváltozatok (pl. elülső sugárzó panelek stb. … lásd a tartozékok listáját) tartozékokként kezelhetők
 • Touch – Wi-fi vezérlést biztosítunk, de a gépen kialakított elektronika lehetővé teszi bármilyen fan coil termosztát használatát, így a meglévő használatát is.
 • Minden Reverso FS – SM – HW változat 2-4 csöves egyszerű szelepkészlettel is rendelhető.
 • Minden változat ugyanazt az elektronikus kártyát és ugyanazt az egyenáramú inverteres motort használja
 • A felső rácsok FS – SM – BT változatnál és a mozgatható szárnyak a HW változatnál extrudált alumíniumból és festett epoxiporból készülnek, a ház színével megegyező színű előhorganyzott és festett lemezekből.
 • Redős rozsdamentes acél szűrők alumínium kerettel a tartósság érdekében.
 • Edzett üvegből készült elülső üveg, amely a szokásos festett laptól vagy műanyagtól eltérően a termék lakóhelyi megjelenését adja.
 • Rendkívül csendes termék a különböző sebességprogramok beállításának köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a ventilátor 200-tól 2000 ford./percig történő működését, ez a hőteljesítmény modularitásában is megnyilvánul, amely mind a G osztályú házakra, mind az A osztályú új otthonokra vonatkozik.
 • Az alumínium tangenciális ventilátor kiváló teljesítményt nyújt, szemben a hagyományos műanyagból készült ventilátorral, és lényegesen csendesebb is.
 •  A valódi 12 cm vastagság (10%-kal kevesebb, mint versenytársaink) elülső szívórács nélkül, ez minden bizonnyal a termék legnagyobb esztétikai előnye!
Reverso 361°

Stílusos és csendes.

Reverso változatok

A csendes fan coil változatok: FS: parapet (pl. radiátorok helyére); SM: parapet, keskeny változat; BT: fürdőszobába, különlegessége a törölköző szárítós megoldás; HW: magafali változat, az ajtók fölé, mennyezet alá helyezhető, infra távirányítóval kezelhető; és a legújabb kialakítás, a TOWER: neve mindent elárul.

Reverso mindenhova

Chofu vagy Power World hőszivattyú? Mindegy, lényeg, hogy a Reverso fan Coil-okkal tökéletes harmóniában dolgoznak. Csendesen!

Reverso FS parapetes
Reverso SM keskeny
Reverso mennyezet alatti
Reverso BT fürdő
Reverso Tower

A fenti képeken is látszik, hogy a Reverso fan coil megtalálja a helyét a lakás minden pontján!

A REVERSO 361° fan coil már majdnem luxuscikk.
Nem olcsó, de rendkívül szép és csendes!

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje az árakat.

Reverso
Reverso színek
Reverso szerelvények

MÉG KERESi A TÖKÉLETES FAN COIL-T A LAKÁSÁBA?

A DIBOND® panel megfelel az Ön egyedi tervezési igényeinek, így a Reverso egyedi fan coil-lá változik!

A DIBOND® egy eredeti alumínium kompozit lemez, amely két réteg alumínium borításból és egy polietilén magból áll. Könnyű, rendkívül merev és ellenálló, ideális bármilyen esztétikai igény kielégítésére.
A különálló tartozékként rendelhető DIBOND® az elülső és/vagy hátsó panellel könnyen cserélhető (a Reverso fan coil-okon alapkivitelben szállított edzett üveglapról. A rögzítési rendszer változatlan marad, és néhány másodperc alatt teljesen megváltoztathatja a fan coil megjelenését. A DIBOND® fóliával van bevonva, amely a beszerelés pillanatáig védi a panelt a karcolásoktól és elkenődéstől. A DIBOND® előlappal ellátott Reverso teljes termékcsaládja csak a CTOP2WF-el vezérelhető, az érintőképernyős termosztátunk WiFi-vel és ingyenes APP-val (Android és iOS), amely lehetővé teszi az egyes paraméterek okostelefonról történő beállítását a távirányítóhoz.

Reverso színskála

Kereskedelmi helyiségek, irodák, szállodai előcsarnokok és magánlakások egyedi megoldást kaphatnak. A DIBOND® a teljes Reverso termékcsaládot különleges ízű, izgalmas lakberendezési fan coilokká alakítja. A DIBOND® annyira sokoldalú, hogy szinte korlátlan teret hagy a kreativitásnak.
MATT FINISH – SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK AZ EGYEDI TERVEZÉSHOZ
A matt DIBOND® panel kiemelkedik a szín minőségével és a felület homogenitásával. Tökéletesen sima és egyenletes, az átlátszatlan panel lehetővé teszi a szín variálását a szabványos edzett üvegpanelhez képest, miközben mindig megőrzi a Reverso fancoil eleganciáját és minőségét.
A Reverso termékcsalád ezüst színű szekrénye tökéletesen illeszkedik bármely DIBOND® színhez. Színválasztékunk a hagyományostól a modernig terjed, hogy minden igényt kielégítsünk.

Ha tetszik amit lát, és érdekli a Reverso fan coil,

vegye fel velünk a kapcsolatot.

Scroll to Top