Hőszivattyú - környezetvédelem

KörnyezetvédelemKörnyezetvédelem:

Az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, nő a népszerűsége az új energiatakarékos technológiát alkalmazó hőszivattyúknak. Kijelenthető, hogy ezt tartják ma a leginkább energiahatékony és környezetbarát hőforrásnak.
A SNAP Energetika Kkt. levegővíz hőszivattyúi felülmúlják a hagyományos fűtési eszközöket, több módon is.

Energiatakarékos:

Az energiatakarékosságáról általánosságban elmondható, hogy 100 kWh villamos energiához, a természetből fel tud venni legalább 2-300 kWh szabadon hozzáférhető környezeti hőt, így minimum 3-400 kWh hasznos hőt termel. (Magyarországi átlaghőmérsékleten 3,6 - 4,2 COP értéket mérhetünk.) Így, szemben a hagyományos fűtési rendszerrel, a hőszivattyús rendszer körülbelül 40-60% energiát takarít meg.

Hőszivattyú családiházba

Gazdaságos: 

mivel a hatékony és energiatakarékos hőszivattyús rendszer segít Önnek pénzt megtakarítani! Ne feledje, egy rész villamos energia, és 3 rész a környezetünkből tárolt energia. Ez az alapja a gazdaságos hőszivattyús üzemeltetésnek.

Környezetbarát: 

a hőszivattyús rendszer nem termel káros gázokat, és nem okoz kárt a környezetében, önálló fűtésre (kiegészítő gázkazán nélkül) alkalmas, gazdaságos megoldás. 


Komplett rendszert kínálunk ügyfeleinknek, amely megfelel az Ön elvárásainak minden szempontból, legyen az fűtés, hűtés és használati melegvíz ellátás.
A hőszivattyúk mellett - igény esetén - szállítunk víz tartályt (puffer tartály), csaptelepet, központi szabályozás állomást, csöveket, szerelvényeket, különböző termosztatikus radiátor szelepeket stb. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket telefonon: +36 20 268-9757.


Ezeket se felejtse megnézni:

Föld - víz, vagy más néven földkollektoros hőszivattyú

Talajszondás hőszivattyúkhoz talajszonda fúrása

 

Vélemények