Esté Credit

MDP40D – MDP50D – MDP60D SPLIT HŐSZIVATTYÚ

Tájékoztató: Cégünk jelenleg kizárólag rendelésre szállít Split rendszerű hőszivattyúkat!

A Meeting MD4P0D – MDP50D – MDP60D Split levegő víz hőszivattyú azokon a helyeken biztosít megbízható működést, ahol nem ritkák a téli mínusz 15-20 C fokos hidegek sem. Ebben a hidegben is kiegészítő fűtés nélkül adja megbízhatóan a meleget. (Egy régi vásárlónk megjegyzése: a hőszigetelésből nincs sok!)

MDP40D - MDP50D - MDP60D split levegő-víz hőszivattyú fűtő teljesítménye 16 - 18 - 24 kW

A split hőszivattyú előnye:

Akár – 20 C fokban is megbízhatóan üzemel, nem kell tartani fagyás veszélytől.

A kültéri egységben található az elpárologtató és a ventillátor lapát / lapátok, a beltéri egységben a kompresszor, a hőcserélő, elektronika és a biztonsági eszközök túlnyomó része.

A kültéri és beltéri egység között nem víz kering (mint a monoblokkos hőszivattyúk esetében), hanem klímagáz, amely a leghidegebb téli napokban sem fagyhat el. Nem a külső hideg miatt kell a csöveket kitűnően hőszigetelni, henem azért, hogy a kompresszor által megtermelt forró gáz hőmérséklet veszteség nélkül jusson be a beltéri egység hőcserélőjébe.

A split rendszerű hőszivattyú szerelése képzett szakembert igényel, mivel a benne levő klímagáz feltöltése, lefejtése, valamint a kültéri és beltéri hőszivattyú egység összekötése (kemény rézcsővel) vizsgához kötött szakmunka! 
A split rendszerű hőszivattyú házilag nem beszerelhető. Kérje szakvizsgával rendelkező kollégánk elérhetőségét.

Meeting MDP40-50-60D Split hőszivattyú adatlap

Az MDP40D Split és az MDP60D split hőszivattyú befoglaló méretei megegyeznek az MDP50D split hőszivattyúéval, a termékről és teljesítményekről tájékoztatás a +36 20 268-9757 mobilszámon.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Scroll to Top