Hőszivattyú fagyálló folyadék

WESTECH FAGYÁLLÓ FOLYADÉK ÉS KONCENTRÁTUM

Kérem vegyék figyelembe, hogy a Meeting, Hiseer és Chofu hőszivattyúkba csak a gyártó által bevizsgált és javasolt fagyálló folyadék kerülhet, ellenkező esetben az esetleges meghibásodásoknál fellépő károkozásért felelősséget nem vállalunk!

Fagyálló Westech Solar 20 literes kannában -28 °C 

Fagyálló folyadék -28 °CANTIGEL SOLAR WESTECH 20 literes (használatra kész)
Élelmiszerek és ivóvíz mellett is használható. Ügyeljen a fagyásgátló receptre! Figyelembe kell venni a kémiai receptet, miként lehet a fagyállót a napenergiát alkalmazó berendezésekben felhasználni. A hőcserélő (a belső kígyó) esetleges hibájánál a fagyálló bejuthat az ivóvízbe! Ezért KIZÁRÓLAG ÉLELMISZER ANTIGEN anyag használható!
 
A napenergiát hasznosító Wesol HTS rendkívül fontos szerepet tölt be a napelemes berendezésekben. Fontos a fagyáspont fagyáspontja, de még fontosabb a folyadék forráspontja. A forró nyári napokon a napelemek elérik maximális (tervezett) fűtési hőmérsékletét, és a napelemek stagnálnak. A stagnálási hőmérsékleten Heat Pipe vákuumcsöves kollektorokat haladhatja meg a 200 ° C-Mi történik a növény ezen a hőmérsékleten fogja magyarázni a következő sorokat. Az Atigel készen áll a használatra, különösen a szolárrendszerek és a magas hőmérsékletű hőszivattyúk hőátadására. A Westech Antigel gyenge illatú, és nem vizes oldattal, 1,2-propilénglikollal keverve. Ezt a folyadékot kifejezetten szolárrendszerekben és hőszivattyúknál hőátadó folyadékként történő felhasználásra tervezték. Speciális inhibitorok a korrózió és az öregedés ellen, fém és műanyag védelme a napelemektől és a hőszivattyúktól. Így a hőátadás hatékonysága változatlan marad max. 250 fok. A Wesol HTS megtartja a hőátadást, és működés közben tiszta és bevonat nélküli felületeket biztosít.

Atigelul Wesoła HTS egy folyékony, előre elkészített, szagtalan és rózsaszín-lila-alapú monopropilénglikol fagyálló folyadék. Ez a fagyásgátló kombináció élelmiszerekben és ivóvízben használható. A fagyásgátló hűtőkamrákban vagy hőátadó folyadékként is alkalmazható. A speciális korróziógátlók a korrózió, a korrózió és a korrózió ellen használt berendezésekben használt fém és műanyagokat védik. Ezért a berendezések hatékonysága max. 250 ° C.
Nettó ára: 1.400,- Ft/liter. 28.000,- Ft/20 l kanna.

 

Fagyálló folyadék koncentrátumKoncentrált fagyálló folyadék Westech -70 C, 10 L kannában

Ügyeljen mindíg a megfelelőa fagyálló folyadékra.

Solar berendezéseket vagy hőszivattyúkat nem használhatja fagyálló folyadék nélkül (fagyveszély), és nem használhat fagyállót anélkül, hogy nem vizsgálták volna azt be, és amely nem felel meg a higiéniai és egészségügyi követelményeknek. (A piacon több féle típust lehet kapni készen vagy koncentrált állapotban, amely mérgező és a napkollektor elemek vagy hőszivattyúk hőátadására használják, de rendkívül veszélyes lehet az Ön egészségére nézve.) Megpróbálom röviden megmagyarázni, miért van ez a veszély a használat során. A napfagyasztót a szolárpanel és a melegvíz-tároló hengere közötti zárt hidraulikus áramkörben használják, és egy recirkulációs szivattyú mozgatja. Mi történik akkor, amikor a fagyálló tekercs henger nem sikerül (repedések, törések, stb) fagyálló vízrendszer belép a meleg víz nem éri el a fürdőszoba és a konyha !!! Tehát ha a szolárberendezésekben alkalmazott fagyálló nem élelmiszer-ellenes köd, a mérgezés és a betegség kockázata rendkívül magas.

Javasoljuk, hogy csak speciális fagyálló anyagot használjon, a szolár- és hőszivattyúk teszt- és minőségi tanúsítványaival. Cégünk által forgalmazott Westech koncentrált Wastech fagyálló folyadék nem tűzveszélyes, és nem igényel speciális szállítási feltételeket.
Nettó ára: 2.190,- Ft/liter. 21.900,- Ft/10 l kanna.

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Fagyálló feltöltő kompresszor - ZUWA P80: 


Fagyálló feltöltő kompresszorZUWA szivattyú a professzionális szerelők számára. Ha szeretné, és ha bizonyítani szeretné, hogy szerelő vagy, aki professzionálisságot szeretné tanúsítani a KOMPACT P80 speciális szivattyúval. A professzionális szivattyú a napelemek és hőszivattyúk telepítésének megóvására, töltésére és légtelenítésére szolgál egyetlen műveletben. Megnövelt mozgathatóság az elmozdulás és elmozdulás által az acél vázhordozó által teleszkópos fogantyúval. Mobil feltöltő szivattyú ellátott pneumatikus kerekek, amelyek támogatják, és végrehajtja a csoport pumpáló a folyadékot, és a levegő tömlők szűrés művelet, amely be van építve. A 30 literes tartály egyszerűvé teszi a megoldás felkészítését a rendszer feltöltésére.

Számos telepítő saját módszereivel próbálja a fűtést vagy a napenergiát elengedni. Mindenféle szakszerűtlen módszerrel jöttem, amely első látásra úgy tűnik, hogy megoldotta ezt a kényes problémát a berendezés lecsapolására. A valóságban a helyzet bonyolult ezek a vízvezeték-szerelők, akik megértik, hogy csak egy profi szivattyú képes arra, hogy a levegőt a telepítés kell térni a létesítmény csak betette működés miatt panaszt tett a kedvezményezett. Ezek a felesleges utazások a nem tervezett beavatkozásokhoz nem csak pénzt és időt veszítenek el. Nem is beszélve arról, hogy az ügyfelek értékelik Önt, amikor elmondja neki, hogy minden rendben van, és az üzem már évek óta zökkenőmentesen működik. Még akkor is, ha nagyon jó kézműves vagy, és nem rendelkezik a szükséges eszközökkel, akkor nem tudja megoldani azt, amit javasolt. Javasoljuk, hogy ezt a beruházást megvalósítsuk és professzionális szivattyút szerezzünk. Bár ez a Zuwa szivattyú kicsit drága, garantáljuk Önnek, hogy megérdemli ezt a befektetést. ZUWA COMPACT P80 ORADEA. Mobil szivattyúállomás a termikus berendezések gyors be- és kirakodására.

Tisztítását megkönnyíti az elzárószelepek és a vízelvezető szelepek, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan elengedjenek a szivattyúcsoportból. Attól függően, hogy a műveleteket, amelyeket használunk, a mobil állomás lehet szerelni különböző modulok opcionális bővítmény (modul vízlágyító és tisztító-how keverésére és betöltése a megnövekedett térfogatú oldat) szakemberei növény fő címzettje Zuwa P80 sokfélesége miatt alkalmazások, amelyekben felhasználhatók. PUMP MOBILE STATION - ZUWA P80
Nettó ár: 137.900,- Ft/db

 

Fagyálló feltöltő kézi pumpa

Kézi feltöltő szivattyú hőszivattyú és napkollektor berendezésekhez:

Kézi szivattyú a napkollektor és hőszivattyú rendszer feltöltéséhez. Ez a szivattyú a napenergiával működő külső körben lévő hőátadó közeg (fagyásgátló) nyomásának feltöltésére és nyomás növelésére szolgál. A szivattyú kézi működtetésű, 15 mm-es tömlőcsatlakozóval és szeleppel rendelkezik a szívó- és ürítő oldalon a napkollektoros rendszer kézi feltöltéséhez a szolárfolyadékkal külső tartályban. Ez a kézi szivattyú használható álló és mozgatható szivattyúként is. A szolárkörhöz való csatlakozás 1/2-menetes menettel történik. A maximális nyomás 3 bar. Kézi szivattyú a napelemek és hőszivattyúk fagyállós körének feltöltéséhez.
Nettó ár: 31.500 Ft/db

Refraktorméter - fagyálló ellenőrzéséhez

Refraktométer az etiién-glükolhoz és a propilén-glikolhoz. (Kiváló a Westech fagyálló folyadékunk fagyálló szint méréséhez.) Ezt az eszközt az etilénglikolon vagy propilénglikolon alapuló fagyálló rendszerek fagypontjának mérésére használják. A savas akkumulátorok elektrolit oldatának hatékonyságának ellenőrzésére is felhasználják. Refraktométer napenergia-berendezésekhez. Refraktométer napelemes rendszerekhez - fagyálló ellenőrző készülék.

HASZNÁLAT:

Refraktor méterEmelje fel a műanyag lemezt, és tegyen 2-3 csepp desztillált vizet a refraktométer prizmájára. Zárja le a műanyag lemezt úgy, hogy a víz a prizma teljes felületén elterjedjen, anélkül, hogy légbuborékok vagy száraz foltok lennének. Mielőtt folytatná a 2. lépést, várjon kb. 30 másodpercet, amíg a gép kalibrálódik. (Ez a művelet lehetővé teszi a minta beállítását az újraelektrométer megfelelő hőmérsékletére.) Irányítsa a refraktométer prizmáját a fényforrás irányába, és nézze meg a szemlencsét. Lát egy kör alakú mezőt, skálával (arra az esetre, ha a tiszta kép eléréséhez módosítania kell a szemlencsét). A mező felső részének kéknek, az alsónak fehérnek kell lennie.

Desztillált vizet használva mint folyadékot, nézzen a szemlencsébe, és forgassa el a kalibráló csavart, amíg a kék felső és az alsó fehér közötti határ nullára áll. Ez a kalibrálás vége. Ellenőrizze, hogy a környezeti hőmérséklet megfelelő-e a mérni kívánt oldat (folyadék) vizsgálatához. (a gyári kalibrálást 20 ° C hőmérsékleten hajtjuk végre). Ha a működési hőmérséklet meghaladja -15 ° C-ot, javasoljuk az eszköz újrakalibrálását a helyes adatok elérése érdekében. A refraktométer magában foglalja az automatikus hőmérséklet-kompenzációs modult is. A munkahőmérsékletnek feltétlenül 20 ° C-nak kell lennie, az újrakalibrálási folyamat elvégzése közben.

A kalibrálást követően a munkakörnyezet hőmérsékletének elfogadható időközönként történő változása (10 ° C - 30 ° C) nem befolyásolja a refraktométer eredményeinek pontosságát. Végezze el az eszköz ellenőrző rendszerét, cserélje le a desztillált vizet a tesztelni kívánt folyadékra. Ezután kövesse a 2. és a 3. lépést. A 3. lépésben észreveszi a kék és a fehér tér közötti határvonalat, így közvetlenül az osztályozott felületről olvashatja le a folyadék koncentrációját. A fagyálló koncentrátum teszter készleten van, és megrendelheti.

A Westech fagyálló folyadékot ajánljuk az általunk forgalmazott hőszivattyúkba!

Vélemények