GS10H-GS13H geotermikus hőszivattyú

GS10H és GS13H víz-víz hőszivattyú lakossági felhasználásra. 

GS10H - GS13H hőszivattyúHőszivattyú, amely a lakás frekventáltabb helyén is elhelyezhető. Nem csak kiváló és világmárkák alkatrészeiből összeszerelt (mert a többi Hiseer hőszivattyúit is ezek az alkatrészek alkotják), de csendes és visszafogottan elegáns fazont is kapott.

Magas hatásfok, alacsony szén-dioxid-kibocsátás

Lakossági felhasználásra készült hőszivattyú, teljesítményével a 100-150 négyzetméteres lakások tökéletes fűtő és hűtő berendezése. A típusából következően nem kell tartani a leghidegebb időben sem a tulajdonosának attól, hogy "elfogy" a teljesítménye. A talaj a leghidegebb időben is 5-7 C fokos, és ekkor is 100%-on üzemelhet ideális esetben a geotermikus hőszivattyú.

Elegáns, csendes, megbízható műszaki alapon gyártott aGS10V és GS13H lakossági felhasználásra ajánlott víz-víz rendszerű ErP jelölt geotermikus hőszivattú.

A Hiseer több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a hőszivattyúk és hűtőberendezések kutatás és gyártás terén, és mindig odafigyelt, melyik gyártó melyik termékét építi be. 
A GS10-13V hőszivattyú család a következő alkatrészeket kapták meg: Copeland scroll kompresszor; SWEP vagy GEA forrasztott lemezes hőcserélő: nagyobb hatásfok, könnyen javítható; SIEMENS vagy Carel vezérlő; EMERSONE expanziós szelep, amely pontosan szabályozza a hűtőközeg áramlását; EMERSONE száraz szűrő: tisztán tartja a hűtőközeget, nincs jegesedés; SCHNEIDER elektronikai alkatrészek; áramlás kapcsoló, HONEYWELL R407c hűtőközeg.

A fentiekből látható, ez a geotermikus hőszivattyú a legkiválóbb fűtő-hűtő berendezések között is megállja a helyét, lényegesen kedvezőbb áron.


 Rövid Leírás a megbízhatóság bemutatására:

- Vizsgálati szabvány: EN14511; EN14825
- Energiahatékonysági osztály : A ++
- Jóváhagyta TÜV SÜD
- világhírű alkatrészekből építve
- fűtés - hűtés
- OEM / ODM


 

Hiseer hőszivattyú adatlapok

GS10V víz-víz geotermikus hőszivattyú 

Hiseer GS10 hőszivattyú

Hiser GS10H Hiser GS13H


Vissza a hőszivattyú oldalra

 

Vélemények