Esté Credit

AS10H ÉS AS15H LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ

AS10H és AS15H levegő-víz hőszivattyú a Hiseer mind a 19, kutatással fejlesztéssel eltöltött évének a tapasztalatait hordozza magán. Csendes, magas hatásfok, alacsony szén-dioxid-kibocsátás.

AS10H és AS15H levegő-víz hőszivattyú

Hőszivattyú azoknak, akik a biztonságos működést, az egyszerű szabályozást, a minőségi alkatrészeket és a hivatalos minősítő hatóságok bizonyítványát tartják fontosabbnak, mint az alacsony árat.

Az AS10H és AS15H levegő-víz hőszivattyúért kiadott minden forint a kiváló befektetés kategóriájába tartozik. 
Hosszú élettartam, világhírű alkatrszek, 3 + 2 év garancia, mind mind ennek a hőszivattyú családnak a sajátossága.

Fűtési teljesítmény

Az AS10H levegő víz hőszivattyú fűtőteljesítménye 11,5 kW, a COP értéke 4,87 (A7 / 35 °C). Nagyobb “testvére” már 15,8 kW-os fűtési teljesítményt ad le 4,58 -as COP (jósági fok) érték mellett.

A felhasznált alkatrészek:

Copeland scroll kompresszor; SWEP vagy GEA forrasztott lemezes hőcserélő: nagyobb hatásfok, könnyen javítható; SIEMENS vagy Carel vezérlő; EMERSONE expanziós szelep, amely pontosan szabályozza a hűtőközeg áramlását; EMERSONE száraz szűrő: tisztán tartja a hűtőközeget, nincs jegesedés; SCHNEIDER elektronikai alkatrészek; áramlás kapcsoló, HONEYWELL R407c hűtőközeg.

Hiseer ErP jelöléssel ellátott hőszivattyúk, úgy mint az AS10H, AS15H levegős hőszivattyú, valamint a GS10H, GS15H geotermikus hőszivattyú követi és megfelel az energiafogyasztás címkézési követelménynek a különböző európai irányelveknek megfelelően

Rövid Leírás:
★ Vizsgálati szabvány: EN14825
★ Energiahatékonysági osztály: A ++
★ Jóváhagyta TÜV SÜD
★ elfogadása a világhírű alkatrészek
★ Fűtés és melegvíz
★ OEM / ODM

Technikai adatok: AS10H és AS15H hőszivattyú adatlap

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Scroll to Top