Hőszivattyú Esté Credit

Hőszivattyú fűtés-hűtés

CSALÁDIHÁZ HŰTÉSE A XII. KERÜLETBEN

Családiház hűtése
Családiház hűtése MD20D

Ritka kérés lett teljesítve: csak hűtse a házat a hőszivattyú!

Meeting MD30D „alap” változata tudja a fűtés és hűtés funkciót is, most kifejezett kérése volt a családnak, hogy a nyári nagy melegben segítse a ház hűtését a hőszivattyú.
Mivel a mennyezethűtés csövezés elkészült régebben, már csak a rácsatlakozást kellett elkészíteni. A kazánházi ajtón nem fért be puffertartály, így hidrováltón keresztül hűti a házat a berendezés.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Családiház hűtése

Hogyan hűt a hőszivattyú

Levegő-víz hőszivattyúnk teljesen irányváltó hőszivattyúként ismert. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy meleg vizet készít a sugárzó padlórendszerhez, megfordítja a hűtési folyamatot is, hogy hűtött vizet készítsen. De ahelyett, hogy a hűtött vizet a padlón belüli rendszerbe küldené, a levegő-víz hőszivattyú ezt a hideg vizet egy hidraulikus légkezelőben (pl.: Reverso 361 fan coil) keringeti.

A hidraulikus légkezelő lényegében egy hőcserélő és egy ventilátor. A hőcserélő átadja a hőt a lakás levegőjében a hűtött víznek. A légkezelőben lévő most hideg levegőt légkondicionálóként fújják át a légcsatornán. Ezzel a módszerrel élvezheti az egész otthoni kényszerlégkondicionálást.

A víznek átadott hőt visszaszivattyúzzák a hőszivattyúba. Innentől a hőszivattyú lényegében úgy működik, mint egy hűtőszekrény, és hűtőközeg segítségével továbbítja a hőt a külső levegőbe

Scroll to Top