Esté Credit

PW Viszonteladók

Az oldal adatai, képeit kizárólag az ESTÉ-Credit Side Kft-vel partneri viszonyban állók használhatják. Részükre minden  információ szabadon felhasználható a forrás megjelölésével!
Kivitelező, értékesítő partnereket keresünk! Az árakról a lap alján lehet olvasni.

Amit a Power World hőszivattyúk gyártójáról tudni kell

A Power World 2004-ben alakult, levegős hőszivattyús termékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó csúcstechnológiás vállalkozás:
– úszómedencei hőszivattyúk,
– lakossági fűtési és hűtési hőszivattyúk,
– használati melegvíz hőszivattyúk,
– ipari és kereskedelmi ON/OFF rendszerű hőszivattyúk, – magas hőmérsékletű melegvíz megoldások stb…

Amikor Kínában beindult a hagyományos kazánok tiszta energiára cseréjének politikája, a Power World is csatlakozott az ország energiatakarékossági és károsanyag-kibocsátás-csökkentési projektjéhez, jelenleg a hagyományos kazánok tiszta energiára cserélését célzó projektjeink országszerte elterjedtek. helyek és emberek melegséget küldenek.

A Power World tökéletes folyamatot biztosít az ügyfélszolgálatban, és nagy figyelmet fordít a részletekre. Támogatja az OEM/ODM szolgáltatásokat, hogy megmutassa az ügyfeleknek a márka erősségeit.
Bemutatja a gyártás állapotát a vásárlónak az értékesítés során, és türelmesen oldja meg az esetleges problémákat az ügyfél számára az eladás után.

Power World elkötelezett amellett, hogy Kína legjobb hőszivattyú szállítója legyen.

Amit a Power World hőszivattyúkról tudni kel:

A Power World gyár jelenleg 27 féle hőszivattyú fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében érdekelt.

Power World hőszivattyúk

Jelenleg a következő hőszivattyú családot rendeljük és forgalmazzuk:
(Rendelésre további hőszivattyúk is rendelhetők. Figyelem! Amire figyelni kell, hogy rendelni minimum 5 db-ot lehet egy típusból.)

Easylife Series

Easylife hőszivattyú

Ez az új kialakítású R32 EVI DC inverteres hőszivattyú nagy teljesítményű fűtési, hűtési és melegvíz-fűtéses megoldást kínál.

1. Üzemi levegő hőmérséklet: -25 ~ 43 ℃
2.Többfunkciós alkalmazás fűtéssel, hűtéssel és melegvízzel
3. A+++ energiacímke (7/35)
4. EVI Full Inverter technológia
5. Intelligens vízhőmérséklet állítási lehetőség
6. R32 környezetkímélő alacsony GWP hűtőközeg 
7. Széles feszültségtartomány

Az Easylife sorozatról további információ itt.

Power World Easylife energia címke

Az Easylife hőszivattyú család 6 teljesítmény tartományban rendelhető:
PW030 2-8,4 kW; PW040 5-13 kW; PW050 6-18 kW; PW060 8-23 kW; PW080 10.26 kW; PW100 11-30 kW.

További információ (teljesítmény görbe, stb…) a későbbiek során kerül fel a honlapra, addig kérésre tudjuk küldeni.

PW viszonteladók

EVI hőszivattyú ipari és kereskedelmi sorozat

Ez a hőszivattyú család rendelkezik a világ legenergiatakarékosabb, legbiztonságosabb és környezetbarát melegvíz-előállító berendezésével, amely az alacsony hőmérsékletű levegőben lévő “hőt” át tudja adni a fűtővíznek.
Elsősorban a hideg éghajlati viszonyokra tervezték, és alkalmas iskolák, kórházak, szállodák és egyéb kereskedelmi tevékenységet folytató helyekre, akár alacsony átlag hőmérsékletű területeken is.

PW ipari hőszivattyú

Stabil működés és fűtés -25 fokos környezeti hőmérsékleten, amely teljes mértékben kielégíti az alacsony hőmérsékletű területek fűtési és melegvíz igényét.
Nagy hatásfok és energiatakarékos: Minden elfogyasztott elektromos energia 1 kW-ja után 4 kW hőenergia állítható elő, ami 75%-os villamos energia megtakarítást jelent a hagyományos elektromos fűtési módokhoz képest (7/35°C).
Teljesen automatikus működés, precíz hőmérsékletszabályozás, nem igényel különösebb karbantartást. További információ itt.
Az EVI Ipari hőszivattyú család ON/OFF rendszerű, 6 teljesítmény tartományban rendelhető:
PW150 42 kW; PW250 72 kW; PW300 88 kW; PW500 144 kW; PW600 176 kW; PW1000 288 kW.

Biztonság és környezetvédelem: a hőszivattyú alapvetően kiküszöböli az olyan lehetséges biztonsági veszélyeket, mint a gyúlás- robbanásveszély, gázszivárgás és a széndioxid-kibocsátás.

Intelligens leolvasztás: Az egyedülálló hőszivattyú “önfűtési” technológia biztosítja, hogy a kondenzvíz zökkenőmentesen távozzon, így nem könnyű lefagyasztani a hőcserélőt.

PW viszonteladók árai

Viszonteladók részére (a mindenkori lista árból) 1 – 3 db hőszivattyú egyidejű vásárlása esetén 10% , 5 db-ig 15%, 5 db felett 25% viszonteladói kedvezményt biztosítunk.

Power World európai szerviz túra

Az ESTÉ-Credit Side Kft a POWER WORLD hőszivattyúk kizárólagos magyarországi forgalmazója. Értékesítés, beüzemelés, garanciális és garancia időn túli alkatrészellátás egy kézben!

Scroll to Top