Hőszivattyú Esté Credit

Hőszivattyú fűtés-hűtés

PW ipari hőszivattyú

PW Ipari hőszivattyú

A Power World ipari hőszivattyúk széles választékot kínálnak ipari alkalmazásokhoz. A hőszivattyúk többféle teljesítmény- és árkategóriákban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek.
A Power World ipari hőerőgépek rendkívül megbízhatóak és hatékony megoldás nyújtanak kereskedelmi, üzleti alkalmazásokhoz.

Az ipari felhasználásra (iroda, csarnok, hotel, sportlétesítmény, iskola, kereskedelmi helyek, stb…) méretezett monoblokkos ON/OFF rendszerű hőszivattyúk teljesítmények.
PW150 42 kW;  PW250 72 kW;  PW300 88 kW;  PW500 144 kW;  PW600 176 kW és PW1000 288 kW
fűtési teljesítménnyel elérhető, rövid szállítási határidővel.

Power World (PW) ipari hőszivattyú sorozat rendelkezik a világ egyik legenergiatakarékosabb, legbiztonságosabb és környezetbarát melegvíz-előállító berendezésével, amely képes az alacsony hőmérsékletű levegő hőjéből egy negyedrész villamosenergia hozzáadásával fűtési melegvizet előállítani. Természetesen ez a hőszivattyú család hűteni is tud!

A Power World elsősorban a hidegebb területek éghajlatához készült – nagy hatásfokú hőszivattyú – fűtésére, hűtésére, melegvíz készítésre.

PW ipari hőszivattyú jellemzők

Megbízható működés -25 fokos környezeti hőmérsékleten:
Stabil fűtés -25 fokos környezeti hőmérsékleten, amely teljes mértékben elégséges lehet az alacsony hőmérsékletű területek fűtési és melegvíz igényének kielégítésére.

Nagy hatásfok és energiatakarékosság:
minden elfogyasztott elektromos energia 1 kW-ja után 4 kW hőenergia állítható elő, ami 75%-os villamos energia megtakarítást jelent a hagyományos elektromos fűtési módokhoz képest.

Biztonság és környezetvédelem:
Alapvetően kiküszöböli az olyan lehetséges biztonsági veszélyeket, mint a gyúlás- és robbanásveszély, szivárgás és a égéstermék kibocsátás, stb…

Teljesen automatikus működés, precíz hőmérsékletszabályozás, nem igényel különösebb karbantartást.

Intelligens leolvasztás:
Az egyedülálló házfűtési technológia biztosítja, hogy a kondenzvíz zökkenőmentesen távozzon, így nem könnyű lefagyasztani a hőcserélőt (cső a csőben hőcserélő).

A baloldali kép referencia. Kánya ipari csarnok fűtését végző PW600 176 kW-os hőszivattyú hatalmas csőkötegelt hőcserélője.

Az ipari hőszivattyúk adatlapja

PW ipari hőszivattyú adatok
PW ipari adatok 2

Névleges hűtési üzemi állapot: száraz levegő 35°C, nedves levegő 24°C, bemenő víz hőmérséklete 12°C, kilépő víz hőmérséklete 7°C.
Névl. fűtési üzemi állapot: száraz levegő 7°C, nedves levegő 6°C, bemenő víz hőmérséklete 40°C, kilépő víz hőmérséklete 45°C.
N. fűtési üzemállapot: száraz levegő hőmérséklete -12°C, nedves levegő hőmérséklete -14°C, kilépő víz hőmérséklete 41°C.

Fűtés Üzemi állapot (-20°C): Száraz levegő hőmérséklete -20°C, kilépő víz hőmérséklete 41°C.
U.az. (-25°C): Száraz levegő hőmérséklete -25°C, kilépő víz hőmérséklete 41°C.

A Power World hőszivattyúk gyártója elkötelezett amellett, hogy Kína legjobb hőszivattyú-szállítója legyen!
A magyarországi első PW ipari hőszivattyú a Kányai Mezőgazdasági Zrt telephelyén készül. Referencia itt.

Hatalmas területű helyiségek hőszivattyús megoldásai

Figyelem! Az alábbi fotók, és az ipari hőszivattyús megoldások a Power World Machinery Equipment Co.,Ltd. kizárólagos tulajdonát képezik.

Power World heat pump
PW ipari hőszivattyúk 3

Ipari teljesítményű hőszivattyúkkal óriás nagy tereket is lehet – gazdaságosan – fűteni, hűteni, ezt a kaszkádba kötött Power World hőszivattyú garantálja

Vevőszolgálat
A Power World folyamatosan tökéletesíti  az ügyfélszolgálati folyamatokat, és nagy figyelmet fordít a részletekre.
Támogatjuk az OEM/ODM szolgáltatásokat, hogy megmutassuk az ügyfeleknek márkáik megjelenítését és állapotát. A vevő igényeinek megismerése az értékesítés előtt, a termék gyártási állapotának bemutatása a vásárlónak az értékesítés során, és az értékesítést követően a vásárló kéréseinek türelmes megoldása, ez a cél. Minden folyamat a vevő elégedettségét szolgálja. A Power World elkötelezett amellett, hogy Kína a legjobb hőszivattyú-szállító legyen.

Raktárkészlet és szállítás

Évente több mint 100.000 darab gyártásával a Power World folyamatosan nagy mennyiségű termékkel rendelkezik. A megrendelést követő egy héten belül indítjuk a szállítást a megrendelő által választott helyre. Kínában és Európában raktárainkat hetente töltjük fel, hogy garantáljuk a rövid szállítási időt.
Vevőként felkeresheti a bemutató termünket (1112 Bp, Budaörsi út 161.)  a rendelés felvételéhez, vásárlás után meg tudjuk szervezni a szállítást az Ön által választott címre.

Ipari hőszivattyú referenciák:

 • Seregélyes idősek otthona fűtés kiegészítés PW300 88 kW
 • Budai villa 2 db Meeting MD200D 2 x 72 kW
 • Szeged tollaslabda csarnok fűtése, hűtése Hiseer LSQ66R4 és LSQ32R2
 • Kánya Mezőgazdasági Zrt Power World PW600 176 kW
 • Szentdénes csarnok fűtés Meeting MD300D2 100 kW
 • Zsámbék ipari csarnok 2 db E-Backs 2 x 115 kW
 • Balatonfüred tenisz sátor fűtése E-Backs 208 kW
 • Szeged műjégpálya Meeting MD150D2 42 kW
 • Gárdony Idősek otthona Power World PW150 42 kW
 • Balatonkenese Meeting MD300D 88 kW hőszivattyú

A PW ipari hőszivattyúkat számos további nagyüzemi alkalmazásban használják, többek között:

 • Gyártási folyamatok – gépek, folyadékok –  fűtése és hűtése
 • Edzőtermek, sportcsarnokok és irodaházak fűtése valamint -igény szerint –  hűtése
 • Létfontosságú infrastruktúrák, például kórházak és repülőterek fűtése és hűtése

Power World lakossági hőszivattyúk
Lakóházak és kisebb társasházak gazdaságos fűtéséhez Felhasználás és teljesítmény: 8 kW-tól 35 kW-ig. Full inverteres, csendes és gazdaságos. Ár-érték aránya kiemelkedő, olcsó hőszivattyú.

PW Ipari teljesítményű hőszivattyúk nagy,  és óriási hűtési-hűtési teljesítménnyel. 42 kW-tól 288 kW-ig. Hatalmas terek, csarnokok,  egészségügyi intézmények, ipari műhelyek, akár kaszkád kötésben. Kedvező vásárlási áron.

Scroll to Top