Meeting gyár és a hőszivattyúk

MEETING hőszivattyú

Meeting hőszivattyú kereskedelmi partnerMeeting heat pump, és SNAP hőszivattyú

Az ESTÉ-Credit Side Kft és a Meeting gyár partneri szerződés alapján segíti és támogatja egymás munkáját. A magyar fél a hazai hőszivattyú felhasználói tapasztalatait osztja meg a gyártóval, hogy még jobb és megbízhatóbb hőszivattyút tudjunk szállítani a gyárból. A Meeting fejlesztő-mérnök kollégái a technikai megoldások és változások naprakész információit adják cégünknek, a kereskedelmi partnerek pedig segítenek a "nem mindenben európai" szállítási megoldások probléma mentessé tételében.
Műszaki változtatások, vezérlési megoldásokban kitűnő partner a Meeting hőszivattyú gyár.

A Meeting alapítása:

2001-ben alakult, a Guangzhou Jinlun Electric Equipment Co., Ltd. egy professzionális hőszivattyú gyártó. 15 nemzeti szabadalmat jegyeztek be hőszivattyúk általános fejlesztése során. A folyamatos fejlesztés a mind élesebb a piaci versenyben eredményezte, hogy a hőszivattyúk főb alkotóelemei a cég szellemi tulajdonába került. Mi a kutatás és fejlesztésben látjuk a jövőt! Rendelkezünk a főbb nemzetközi minőségbiztosítási rendszerrek elismerésével. (ISO9001: 2008 Cégünk elérte hazai és nemzetközi minősítéseket, mint a CCC, CE.)

Főbb termékeink levegő hőszivattyúk, víz hőszivattyúk, geotermikus hőszivattyúk, medence hőszivattyúk, kapcsolt hőszivattyúk, triád hőszivattyúk, ipari párátlanító és a központi légkondicionáló, stb. 2008-ban a globalizációra adott válaszunk és fejlesztési stratégiánk alapján cégünk 100 millió RMB összegért az Ipari Parkban 20.000 négyzetméter alapterületű rendkívül korszerű gyárat épített. Mottónk: "a gyors halak megeszik lassút", ezek szerint egy lépéssel a konkurencia előtt akarunk haladni.

A Meeting nagyszerű környezetben, korszerű laboratóriumi eszközökkel, a Dél-Kínai Műszaki Egyetemmel és a Guangdong Elektromechanikus College-ra támaszkodva kutatási bázist alakított ki. A Meeting gyár honlapja


A meeting hőszivattyúk fő alkatrészei:

Kompresszor Meeting hőcserélő Meeting expanziós szelep Meeting elpárologtató  Meeting elektronika

Kompresszor, spirálcsöves hőcserélő, expanziós szelep, elpárologtató, elektronika.


A Meeting hőszivattyúk funkciói: 

- Az "alap" hőszivattyú (MD..D típusjel) tudja a fűtést és - ha az LCD vezérlő panelen átkapcsoljuk - a hűtést. Két csőcsatlakozással rendelkezik, "OUT" és "IN" felirattal. Az árlistában ennek az ára van feltüntetve!

- Következő lehetőség a fűtés mellett a melegvíz készítése, (MD..D2 típusjel)ekkor a hőszivattyú rendelkezik a fűtés előre  és vissza mellett a használati melegvíz készitési funkcióval, további 2 csőcsatlakozási helyet találunk a hőszivattyú oldalán. A hőszivattyú teljesítménytől függően 7-10% a plusz költség. (18 kW-ig 10%, 24 kW-tól 7% a többlet ár)

- A legteljesebb szolgáltatást a hármas funkciót nyújtó (MD..D Trinity) hőszivattyú, ekkor a hűtés, fűtés HMV készítés egy készüléken belül meg van oldva, kiegészítő töbútú szeleppel és plusz hőcserélővel van felszerelve. Ez utóbbi változat bár hőszivattyú teljesítménytől függően 12-15%-kal többe kerül, mégis a leggazdaságosabb befektetés, mert mindhárom funkcióra (fűtés, hűtés, HMV készítés) fel van készítve. (18 kW-ig 15%, 24 kW-tól 12% a többlet ár)Meeting hőszivattyú gyár

Hőszivattyú típusok, amelyeket a MEETING gyárt

   Meeting levegő-víz
   Meeting geotermikus víz-víz
   Meeting úszómedence

 
Két kiállítás képei a Facebook-on: München InterSolar 2013. és München InterSolar 2014.

Vissza a "Hőszivattyúk" oldalra

Vélemények