HISEER hőszivattyú gyár

HISEER hőszivattyú gyár

 

Hiseer hőszivattyú Guangzhou Hiseer Légkondicionálás Co., Ltd. a Xicheng ipari zónábantalálható, Baiyun kerületben, Guangzhou város közelében Baiyun repülőtértől nem messze. 80.000 négyzetméternyi területen, mintegy 28.000 négyzetméteres gyár 200-nál több alkalmazottat foglalkoztat..

A 15 éve a központi légkondicionáló berendezések fejlesztése és gyártásának tapasztalatával 1996-tól a HISEER kifejlesztett számos energiatakarékos, nagy hatékonyságú és környezetbarát hőszivattyús fűtési és melegvíz-rendszert mind a lakó, mind a kereskedelmi épületekhez.

A Hiseer szorosan kommunikál a szakmai ügyfelekkel, figyel az EU -törvényekre és rendeletekre, így a hőszivattyú teljesen megfelel az EU szabványnak és CE minősítésnek.

A Hiseer termékek között megtalálható a geotermikus hőszivattyú, a levegő-víz hőszivattyú (hűtő, fűtő, HMV), a fan-coil, a puffer tartály, melegvíz készítő bojler stb. A Hiseer EVI (Enhanced gőz Injection) levegő hőszivattyú kifejezetten azért készült, hogy a magas hőmérsékletű meleg vízet igénylő hagyományos radiátoros házakban és a hideg északi éghajlaton is megfeleljen.

Szigorú a minőség-ellenőrzési lépések sora, aminek eredménye az ISO9001 rendszer. A több éves kemény munka meghozta a HISEER-nek a jó hírnevet. Mind belföldön, mind külföldön kapósak a Hiseer termékek. Az export iránya elsősorban az EU, Ázsia, a Közel-Kelet, Dél-amerika, Ausztrália. És természetesen Magyarország!

Hőszivattyú típusok, amelyeket a HISEER gyárt

Amit a gyártóról tudni érdemes

Profil
Guangzhou Hiseer Air Conditioning Co.,Ltd.  Alapítva 1996.

Több mint száz alkalmazott, és automatizált robotsor készíti a legújabb technológiájú hőszivattyúkat a 20.000 négyzetméteres csarnokban.

Elsősorban az alacsony hőmérsékleten is biztonsággal dolgozó hőszivattyúkat, levegő víz hőszivattyút, víz-víz, sósvízes és geotermikus hőszivattyúkat készítenek.

A hőszivattyúkhoz felhasznált alkatrészeket (szinte minden, a világban előkelő helyet elfoglaló hőszivattyú gyártó ezeket használja) a vezető alkatrész gyártó üzemek szállítják. Ezek az alkatrészek a Siemens, Daikin, Hitachi, Swep, Honeywell, Schneider, Saginomiya, Emerson, Wilo gyártóktól kerül a HISEER hőszivattyúkba. Az alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak (EN14511, TÜV). Felhasználásikkal biztosítható az elvárható legmagasabb üzemi hatásfok, és tartható alacsony szinten az energia felhasználás.

http://www.hiseer-heat-pump.com

 

A HISEER márkanév egyet jelent a kiváló minőségű energiatakarékossággal!

Filozófia

A HISEER legnagyobb tőkéje: az elégedett Hiseer alkalmazottak, a Hiseer szállítók és az elégedett ügyfelek, vásárlók, viszonteladók!

A gyár kiemelten törődik a dolgozók szakmai és mentális felkészítésével, az egészségével, biztonságával.

Figyelemmel kíséri a vásárlók igényeit, igyekszik elérni, hogy a megelégedett vevők tovább ajánlják a gyár termékeit ismerőseik körében.

Tiszteletben tartják a beszállítókat, minden partnerrel hosszútávú kapcsolat kialakítása a cél.

A HISER gyorsan növekszik, a növekedés még nagyobb ütemű lesz, vezető helyet kivívva így a hőszivattyú és klímagyártó vállalatok között.

Termékeik között megtalálható a geotermikus hőszivattyú, a sósvízből energiát kinyerő hőszivattyú, de elsősorban a levegő víz hőszivattyú a legszélesebb (9 kW - 69 kW) teljesítmény-tartományban.

A termékek gyártásakor a mindenkori legújabb technológiát építik be a gépeikbe, törekedve a mind gazdaságosabb üzemeltetésre, a környezet kímélésére. Világhírű alkatrészeket épít be a hőszivattyúkba: Siemens, Schneider, Swap, Hitachi, Emerson, stb. A HISEER következetesen fejleszt a széndioxid kibocsájtás csökkenésének érdekében.

Keresünk a HISEER hőszivattyúk értékesítésére épületgépészetet tanult, szakmai tapasztalatokkal rendelkező kollégákat.

Árlista

Vélemények