Hírek

Hőszivattyú kamatmentes hitelre

Hőszivattyú kamatmentes hitelre

Már az idei évben hőszivattyú fűti a házat, és napelemek termelik az áramot. Akkor is, ha "nincs egyben" rá a beruházási összeg! Akár 48 hónapos részletre vásárolhat kamatmentes hitelre hőszivattyút, és kihasználhatja a napelemekre kiírt pályázat adta lehetőségeket.

Telepítési Tanúsítvány

Telepítési Tanúsítvány

Figyelem! Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink és a - jellemzően split - hőszivattyút telepítő Kollégák figyelmét, hogy a hűtőköri szerelést igénylő, klímagázzal előtöltött vagy azzal üzemelő berendezések telepítésekor ki kell kitölteni a "Telepítési Tanúsítvány" megnevezésű dokumentumot, és azt ....

Levegős hőszivattyút rendeljek, vagy ...

Levegős hőszivattyút rendeljek?

vagy kihasználható a meglévő kutam? Mindenki eldöntheti, hogy az olcsóbb beruházási költség (levegő-víz hőszivattyú), vagy az olcsóbb éves fűtési költség (víz-víz rendszerű hőszivattyú) a vonzóbb számára. Amennyiben rendelkezésre áll egy ásott kút, Ön melyiket választaná?

Így ne szereljen hőszivattyút!

Hibás hőszivattyú beépítés

Cégünk elsősorban a hőszivattyúk értékesítését végzi, de az eladások mellett a szakszerű beépítésben is segítséget nyújtunk. Az átadott dokumentumok alapján minden épületgépészeti ismereteket elsajátító szakember gond nélkül össze tudja építeni a monoblokkos hőszivattyút a beltéri puffertartállyal. Amennyiben ismeri a hőszivattyú beépítésének szabályait!

Ziment falfűtés rendszer

Ziment falfűtés hőszivattyúhoz

Hőszivattyús fűtéshez - hűtéshez leginkább a sugárzó hőleadó rendszer javasolható. A padlófűtés mellett ilyen a fal- és mennyezet fűtés, hűtés. A rendszer hazai gyártója a Ziment Kft. A Ziment falfűtés rendszert ajánljuk a hőszivattyúink mellé, amely beépítésével lesz igazán gazdaságos a hőszivattyús fűtés.

Túl jó a hőszigetelés

Túl jó a hőszigetelés és a légzárás

Túl jól sikerült a hőszigetelés és a légzárás a családi házon, de emiatt nem kezdett el főni az építtető feje. A neten rengeteg penészes, befülledt lakásról írnak a kárvallottak: a drága 2-3 réteges nyílászárók, és a hőszigetelés ellenére vizesek a falak és pára folyik az ablakon. Mi akkor a megoldás?

Hőszivattyú fűtés előtti átvizsgálása

Hőszivattyú felkészítése a télre

Szeptember elején még nehéz elhinni, de lassan itt a tél, és kezdődik a fűtési szezon. A garancia érvényességének megtartása érdekében szükséges a hőszivattyú és a hozzá kapcsolódó hőszivattyús rendszer fűtési szezon előtti átvizsgálása.

Amit rosszul tudtál a napelemekről

Tévhitek a napelemekről

A napelemekről ma még - sajnos - keveseknek van Magyarországon személyes tapasztalata, a világ szerencsésebb részén viszont már a legtöbb új ház építése elképzelhetetlen napelemek nélkül. Nálunk viszont nagyon sok tévhit kering a napelemes rendszerekről. Ezek közül gyűjtöttek össze egy csokorral ...

Hőszivattyút most nem adtunk el...

Mit kíván a megrendelő?

Nagyon gyors megtérülést... Ez a történet is ajánlat kéréssel indult. Már az elején lelövöm a poént, hőszivattyút most nem tudtunk eladni, de több - a későbbi értékesítést segítő - dolgot megtanultunk. Néhány levélváltás, és rájöttünk: nem csak nekünk kell ismerni a hőszivattyú tulajdonságait, de a tudást - érthetően - tovább is kell tudnunk adni.

Vélemények