Hírek

Megújuló energia felhasználása

Hitelpályázat: megújuló energia felhasználása

Megjelent a legújabb - 115 milliárd forintos - hitelpályázati program lakáskorszerűsítésre és megújuló energia felhasználására 2017. február 24-én. A hitelkeret várhatóan 24 ezer lakás korszerűsítését segíti. Ne maradjon le róla Ön sem! Segítünk a sikeres pályázat beadásában!

Mennyi idő alatt fűti fel a tartályt a hőszivattyú?

Mennyi idő és energia?

Többször felmerülő kérdés: hány óráig melegíti a hőszivattyú a puffertartályt? Mekkora mennyiségű energia szükséges ehhez? Nem csak a tapasztalatainkra tudunk támaszkodni, segít a fizika és a matematika is. Vegyünk példának egy jól szigetelt 500 literes puffertartályt...

Olcsóbban szeretném a hőszivattyút

Saját munka a hőszivattyú beépítésnél

Sokszor találkozunk ajánlat adás után azzal a helyzettel, hogy néhány százezer forint hiánya miatt nem készülhet el a hőszivattyús fűtés - hűtés rendszer. Pedig a hőszivattyú ára elfogadható, de a járulékos költségek megemelik a beruházás összegét. Erre az esetre állítottunk össze egy listát...

Hőszivattyú kamatmentes hitelre

Hőszivattyú kamatmentes hitelre

Már az idei évben hőszivattyú fűti a házat, és napelemek termelik az áramot. Akkor is, ha "nincs egyben" rá a beruházási összeg! Akár 48 hónapos részletre vásárolhat kamatmentes hitelre hőszivattyút, és kihasználhatja a napelemekre kiírt pályázat adta lehetőségeket.

Telepítési Tanúsítvány

Telepítési Tanúsítvány

Figyelem! Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink és a - jellemzően split - hőszivattyút telepítő Kollégák figyelmét, hogy a hűtőköri szerelést igénylő, klímagázzal előtöltött vagy azzal üzemelő berendezések telepítésekor ki kell kitölteni a "Telepítési Tanúsítvány" megnevezésű dokumentumot, és azt ....

Levegős hőszivattyút rendeljek, vagy ...

Levegős hőszivattyút rendeljek?

vagy kihasználható a meglévő kutam? Mindenki eldöntheti, hogy az olcsóbb beruházási költség (levegő-víz hőszivattyú), vagy az olcsóbb éves fűtési költség (víz-víz rendszerű hőszivattyú) a vonzóbb számára. Amennyiben rendelkezésre áll egy ásott kút, Ön melyiket választaná?

Így ne szereljen hőszivattyút!

Hibás hőszivattyú beépítés

Cégünk elsősorban a hőszivattyúk értékesítését végzi, de az eladások mellett a szakszerű beépítésben is segítséget nyújtunk. Az átadott dokumentumok alapján minden épületgépészeti ismereteket elsajátító szakember gond nélkül össze tudja építeni a monoblokkos hőszivattyút a beltéri puffertartállyal. Amennyiben ismeri a hőszivattyú beépítésének szabályait!

Ziment falfűtés rendszer

Ziment falfűtés hőszivattyúhoz

Hőszivattyús fűtéshez - hűtéshez leginkább a sugárzó hőleadó rendszer javasolható. A padlófűtés mellett ilyen a fal- és mennyezet fűtés, hűtés. A rendszer hazai gyártója a Ziment Kft. A Ziment falfűtés rendszert ajánljuk a hőszivattyúink mellé, amely beépítésével lesz igazán gazdaságos a hőszivattyús fűtés.

Túl jó a hőszigetelés

Túl jó a hőszigetelés és a légzárás

Túl jól sikerült a hőszigetelés és a légzárás a családi házon, de emiatt nem kezdett el főni az építtető feje. A neten rengeteg penészes, befülledt lakásról írnak a kárvallottak: a drága 2-3 réteges nyílászárók, és a hőszigetelés ellenére vizesek a falak és pára folyik az ablakon. Mi akkor a megoldás?