Esté Credit

NAPKOLLEKTOR TÚLMELEGEDÉSE ELLENI VÉDELEM


Akinek napkollektor készíti a melegvizet, biztosan találkozott már azzal, hogy a túlfűtött rendszeréből a biztonsági szelepen keresztül forró gőz szabadul ki. Ez akár veszélyes is lehet, mert egy biztonsági szelep meghibásodása esetén a puffertartály is tönkre mehet. Mostantól viszont egy biztonságos…


… biztonságos megoldást kínálunk!

Védelmi rendszer a napkollektoros berendezésekhez

Védelem a napkollektorok túlmelegedése ellen. A napenergia-berendezések túlmelegedésének elkerülése és védelme érdekében cégünk hűtőberendezést kínál, amely könnyen összeállítható, hogy megakadályozza a napkollektoros berendezések túlmelegedését. A rendszer egy ventilátorral ellátott fűtő-hűtő berendezést, valamint a kazánra vagy pufferre szerelhető merülő termosztátot tartalmaz, amely a kazán hőmérsékletétől függően be- és kikapcsolja a ventilátort.

Így néz ki a védelmi készlet: Ventillátoros hidraulikus radiátor + merülő termosztát:

Íme a hűtőrendszer, amely megakadályozza a napenergia-berendezések túlmelegedését vagy más szóval a napekollektoros rendszerek túlmelegedését.

A nyári nagy melegek során, vagy amikor a napkollektoros rendszer több forró vizet termel, mint amennyit elhasználunk, ajánlott, hogy a melegvizet biztosító rendszert megvédjük a túlmelegedéstől. Emellett szeretnénk, hogy mindíg rendelkezésünkre álljon a szükséges melegvíz.
Mikor a melegvizet nem használjuk, a rendszerben nem kering az egyre forróbb víz, és ez akár a puffertartály szétfeszítéséhet vezethet (persze néhány alkatrész meghibásodása azért kell ehhez.) Ám az sem sokkal jobb, ha a biztonsági szelepen a forró vizet (vagy akár gőzt) a szabadba eresztjük. (A szétfröccsenő forró víz is súlyos balesetet okozhat.)

Mi a praktikus megoldás? Ráadásul ami utólag is olcsón beépíthető?

Itt egy séma, hogy is néz ez ki a gyakorlatban:

Ez egy speciális hűtőrendszer, amely megvédi a napenergiát a túlmelegedéstől. A napelemek túlmelegedésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a cégünk által tesztelt védelmi rendszert használja 100% -os pozitív eredményekkel. Ez egy ventilátor hűtőventilátor, amelyet egy merülő termosztát vezérel és vezethet a napsugárzásból felhalmozódott hőenergiához, és a szolárrendszer hőmérsékletét a beállított hőmérséklet alatt tarthatja. pontosan meg tudja követni azt a hőmérsékletet, amelyen a ventilátor a napsütés nélküli állapotba kerül. Ez a napvédő rendszer túlmelegedés elleni védelme rendkívül kényelmes áron vásárolható meg cégünktől. Azt is kínáljuk Önnek a hidraulikus radiátorot vezérlő merülőtermosztát. Cégünk az egyetlen olyan cég Romániában, amely védelmi rendszert biztosít a naprendszerek túlmelegedésének elkerülésére. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Megoldásaink minden típusú és méretű napenergiával rendelkeznek.

Felkeltettük az érdeklődését?

 Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Nézze meg napkollektoros kínálatunkat:


Védelem a napelemek túlmelegedése ellen. A napenergia-berendezések túlmelegedésének elkerülése és védelme érdekében cégünk könnyen szerelhető hűtőrendszert kínál a napenergia-berendezések túlmelegedésének megakadályozására. A rendszer ventilátorral és ventilátoros hűtőberendezéssel van ellátva, valamint a pufferre szerelt merülő termosztátot is tartalmazza, amely a puffer hőmérsékletétől függően be- és kikapcsolja a ventilátort.

Scroll to Top