Esté Credit

MELEGVÍZ-TERMELŐ NAPKOLLEKTOROK HASZNÁLATÁVAL IS LEHET SAJÁT MELEG VIZE!


A meleg víz használata természetes dolognak számít; minden háztartásban megszokott dolog, hogy elég csak elfordítani a meleg vizes csapot, és máris zubog belőle a forró víz. A különbség a meleg víz előállításában és árában van, hiszen többféle lehetőség közül választhatunk, ha a meleg víz előállítására keresünk megoldást!


Leválni a közművekről

Gondolt már arra, hogy mennyit spórolhatna, ha leválna a közművekről? Melegvíz-termelő napkollektorokkal is előállíthatna meleg vizet ahelyett, hogy az emelkedő árak miatt fáj a feje. A meleg víz termelése napkollektorokkal nagyobb szabadságot ad, költséghatékony és ráadásul környezetbarát megoldás is! Egyre többen ismerik és szeretik meg a napenergia felhasználásában rejlő nagyszerű lehetőségeket. Miért pont Ön maradna ki belőle?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és elhatározta a változtatást, keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy megismerje a részleteket a melegvíz-termelő napkollektorokról!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Német partnerünk ajánlatában egy rendkívül magas minőségű, hosszú távra tervezett napkollektor rendszert mutatunk be:

Ez a napkollektor rendszer meghaladja mindazt, ami eddig ismert volt a piacon. Nézze át, kérjen ajánlatot és végül a legjobb minőségű összetevők meggyőzik Önt. Nézze meg, ez a napkollektor rendszer szabványokat állít fel.

A TÜV Rheinland megerősíti a következő szabványokat:

EN60335 – 1: 2002 + A11: 2004 + A1: 2004 + A12: 2006 + A2: 2006
EN60335 – 2 – 21: 2003 + A1: 2005
EN50366: 2003 + A1
2006/95 / EK

A TÜV tanúsítvány nyilvántartási száma: AN 50139116 0001
A TÜV jelentés száma: 15029182 001
Természetesen a rendszer rendelkezik GS és CE tanúsítvánnyal is.
A Naprendszer tanúsított Solar Keymark: EN12975

Mi kell még a napkollektor rendszer kiépítéséhez?

1. Kollektor csövek, (mindegyik “panelen” 18 cső) 3,08 m2/panel
2. Kétállású napkollektor állomás
3. 8 literes tágulási tartály
4. Rozsdamentes acél tárolótartály két réz hőcserélővel + 2 KW-os kiegészítő fűtés
5. Működtető és vezérlőegység
6. 10 liter hőátadó közeg
7. Légtelenítő és biztonsági szelep
8. Rozsdamentes acél rögzítő elem

A tervező helyszínre adaptált megoldásait ez a rajz csak segíti, de nem helyettesíti!

A napkollektor rendszer szükség szerinti méretben szállított puffertárolóval rendelkezik, amely a két hőcserélőn keresztül kombinált vízmelegítésre alkalmas fűtési támogatást nyújt. Télen a nap 30% -os hőteljesítményt biztosít, ami 30% -os megtakarításnak felel meg. Nyáron a naprendszer elegendő hőt biztosít a fürdőszoba és az egyéb melegvizes rendszer számára.

A megrendeléskor szükséges mennyiségű kollektor panelt szállítunk. Rendszerünkben csak speciális vákuumcsöveket használunk. A vákuumcsövekben speciális reflektorok vannak beágyazva, ezzel a megoldással növelve a vákuumcső hatékonyságát (a fényvisszaverő bemenet nélküli csövekhez képest). További hatékonyságnövelő intézkedésként a kollektorokat két tükrökkel szereljük fel. Ez nemcsak napsütéses oldalról, hanem hátulról is napsugárzással melegíti a csöveket.

Teljes garancia a vákuumcsövekre!

Természetesen a kollektorot Tüv tesztelte. A Solar Keymark tanúsítványhoz vélemény szükséges. Ezt a jelentést és a Solar Keymarkot letölthetjük PDF formátumban.
Hogyan működik a vákuumcső? Az abszorber lemez alatt egy folyadékkal töltött párologtató cső (hőcső) van. Napfényben a folyadék elpárolog. A forró gáz (kb. 300 Celsius fokig) felfelé áramlik a kollektorra, és a hőenergiát a szolárfolyadékba (a szállítóközegbe) továbbítja. A gáz folyékony állapotban kondenzálódik, és visszaáramlik a párologtató csőbe.

Előnyök a nedves csatlakozáshoz és a lapos lemezgyűjtőkhöz képest

A csövek egyszerű cseréje anélkül, hogy a rendszert kiürítenék, nincs szükség darukra a telepítéshez. Rendkívül nagyobb hatékonyság, mint a sík kollektorok esetében.

Solar Keymark (0,07 MB)
Erstragsnachweis TÜV (0,07 MB)
CE Pufferspeicher (0,4 MB)


Megjegyzés:

Nagyobb beruházásnál mint például a napkollektor telepítése, mindig azt kell kérdezniük: “Mit kapok a pénzemért?” Megvizsgáltuk ezt a kérdést, és közelebbről megnéztük az Ebay versenyét. Mindenki minden eszközzel megpróbálja meggyőzni az ügyfeleket. De mi van mögötte? Az egyik szállító azt állítja, hogy vákuumcsövei 15% -kal hatékonyabbak, mint más beszállítóké. Ez az eladó biztosítja a bizonyítékokat? Mi teljes és minőségi napkollektor rendszer szállítunk, (Ne feledje, hogy egy puffertároló nélküli napkollektor rendszer nem működtethető. És nem mindegy, milyen minőségű szolár tartályt vásárol. Természetesen gondoskodniuk kell arról is, hogy bármely jó hírű beszállító hosszú távon pótalkatrészeket szállíthasson, nézze meg kínálatunkat.

Végül a tetőn szeretnék látni a napkolloektort. Természetesen itt vagyunk tanácsokkal, és ha szükséges, a kivitelezéssel is. Csak hívjon bátran.

Biztosak vagyunk benne, hogy velünk a legjobb ár / teljesítmény arányt kapja. A jó gyártótól származó minőség végül is érvényesül.


Felkeltettük érdeklődését: 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

vagy kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Scroll to Top