Megújuló energia felhasználása

FIGYELEM! NE MARADJON LE RÓLA!!!

MEGJELENT!

Hitelpályázat: megújuló energia felhasználására 2017. február 24.

Megjelent a Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel című:

Hitelprogram termékdokumentációja

energetikai pályázat 2017

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (GINOP-8.4.1/A-17 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációja.

A felhívás keretében természetes személy, társasház és lakásszövetkezet nyújthat be hitelkérelmet, a termékleírásban meghatározott feltételekkel

Az igényelhető kölcsön összege: természetes személy kölcsönfelvevő esetén minimum 500.000 Ft, maximum 10 millió Ft, társasház és lakásszövetkezet kölcsönfelvevő esetén: társasházi és lakásszövetkezeti lakásonként minimum 500.000 forint, maximum 7 millió forint.

Szeretne többet megtudni a pályázatról?

Hívja Sallai István Urat: 0036 20 669-6130

Tisztelt Érdeklődő!

Vállalatunk az Energia-független – ingatlanprogramján keresztül segíteni tudunk Önnek, hogy a most kiírt MFB/EU Lakossági energetikai pályázati programban elérhető támogatásokkal, nullázhatja végleg az ingatlana energia költségeit. (fűtés, gáz, és villanyszámla)

A pályázatban előírt rendeleteknek (37 magyar és 8 EU) megfelelően összeállítjuk az Ön anyagát a pályázati Eljárási rendnek megfelelően együttműködve a hatóságokkal, kivitelezőkkel, szakértőkkel, igény szerint a kivitelezés levezénylésével is A-Z ig.

A cégünk egyedi szolgáltatással áll rendelkezésére, a többi hasonló szolgáltatóval ellentétben, mi nem csak a dokumentációs anyagokat állítjuk össze, hanem egy független mérnöki iroda által szakértői tanulmányt készíttetünk, számokkal, adatokkal alátámasztott szakvéleményt - minden ingatlanra egyedileg személyre szabva - ami tartalmazza azon információkat, hogyan érheti el a fűtés, gáz, és villanyszámlájának nullázását!

„Rezsioptimalizálás” a projekt leírásának rövid összefoglalója minta példával. (egyedileg eltérő lehet, akár külön-külön elemekre is lehet pályázni energiatakarékos eszközökre, amennyiben megfelel a 7/2006 TNM rendeletnek.)

„Rezsioptimalizálás költségek” az előkészítés költségeit tartalmazza, ami önerőként is elszámolható, vannak benne opcionális nem kötelező, de javasolt szakértők. (pl. energetikai tanulmány)

 

AZ MFB VEKOP 5.2.1-17.és a GINOP 8.4.1/A-17 pályázat

EU forrásból támogatott visszatérítendő nulla százalékos költségmentes támogatást nyújt azoknak, akik energiahatékonyság javítását a magán lakóépületeiket hőtechnikai adottságainak javítására (szigetelés, nyílászáró-csere); nem termelési célú fűtési, hűtési és használati meleg víz rendszereinek korszerűsítésére megújuló energiaforrás hasznosításával, illetve a világítási rendszerek korszerűsítésével valamint megújuló alapú villamosenergia-termelés révén kívánják elérni.

A pályázat lehetővé teszi, hogy külön – külön is igényelhet támogatást, csak napelemre, csak hőszivattyúra, csak szigetelésre, az ingatlan korától, nagyságától függetlenül, amennyiben megfelel a 7/2006 (V.24.) TNM rendeletben foglalt követelményeknek.


 

Pályázati felhívás Rezsioptimalizálás

Kapcsolódó dokumentumok

A teljes dokumentáció megtekinthető a www.palyazat.gov.hu honlapon