Esté Credit

NE-CXXBZ-B2F INVERTERES HŐSZIVATTYÚ

Vadonat új fejlesztésű inverteres levegő-víz hőszivattyúk, rendkívül gazdaságos működés, akár -25°C hőmérsékleten is. A hőszivattyú fűt, és hűt, mindezt rendkívül kultúrált, csendes módon eszi. Tudjon meg róla többet.

Új generációs inverteres hőszivattyúk

C..BZ inverteres hőszivattyú család, 5 féle, a végletekig finomított tulajdonságokkal bíró levegő-víz hőerőgépek.

Új és eredeti csomagolt inverteres hőszivattyú NE-C..BZ-B2F típusú, 7- 30 kW teljesítményig.
Ez a hőszivattyú a legújabb dolog, amely jelenleg a piacon elérhető. Ez egy rendkívül hatékony hőszivattyú, amelyet a legújabb technológiai szabványoknak megfelelően gyártottak. Kétségtelenül egy innovatív, high-tech termék.

Az inverteres hőszivattyú sajátossága, hogy a hőszivattyú teljesítménye a csökkentett teljesítmény igényhez igazodik, és így magas hatékonyságot (COP) eredményez. A vezérlő működése optimalizálva lett. A hőszivattyú a puffertartályt a beállított tartály alaphőmérsékletre melegíti, majd röviddel a puffer alaphőmérsékletének elérése előtt lassítva dolgozik tovább. A kompresszor sebessége és így a hőszivattyú fogyasztása csökken. Mint egy 80 km/h sebességű autó, a 7. sebességfokozatban autópályán, a hőszivattyú ezután rendkívül energiatakarékos menetteljesítményekkel rendelkezik. Így éri el a kívánt tárolási hőmérsékletet, majd kikapcsolja a hőszivattyút a tárolási célhőmérséklet elérésekor. Ha a teljesítmény igény nagyobb, a hőszivattyú egyszerűen tovább üzemel. A teljesítménytartomány 7,4 kW és 30 kWh között van.

Rendkívül keskeny, 330 / 535 mm-es kivitel / -25 ° C-ig Kültéri hőmérséklet / fűtés és hűtés / 15 – 120 Hz frekvencia vezérlésű Mitsubishi inverter kompresszor / ventilátor motor kefe nélküli inverteres motor fordulatszám-szabályozott / 1 Celsius fokos hőmérséklet-beállítás

C..BZ inverteres hőszivattyú család adatlap

Szerelési vázlat:

A fenti rajz csak elvi vázlat. Nem helyettesíti a helyszínt ismerő tervező munkáját!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

NE-C6BZ-B2F

New Energy inverters hőszivattyú (felül) és a belső hidraulikai blokk (alul)

Hőszivattyú beltér
Scroll to Top