Esté Credit

PW060 inverteres hőszivattyú

Mire elég 23 kW hőszivattyús teljesítmény? Power World PW060 inverteres hőszivattyú fűt egy nagy családi házat Bp. XI. kerületében. A padlófűtéssel és radiátorokkal szerelt ház szigetelése jó, az elvárt 22°C hőmérséklet meg se kottyan a 8-23 kW közötti teljesítménnyel dolgozó hőszivattyúnak és elkészíti a használati melegvizet is. Előre egyeztetett időpontban meg lehet nézni a hőszivattyús beépítést.

PW060 inverteres hőszivattyú

PW060 inverteres hőszivattyúhozkapcsolódás

A családi lakóházat eredetileg gázkazán fűtötte, de ennek az alapterületnek már akkora a “gázfogyasztása”, hogy azt a csökkentett rezsiárakon fájdalmas kifizetni.

Ekkor jött a hőszivattyús lehetőség ötlete a tulajdonosok részéről.
Cél: egy elfogadható beruházási költség, és egy gazdaságos üzemeltetésű inverteres hőszivattyú.

Balatonalmádiban a működés közben megtekintett PW060-as hőszivattyú meggyőzte a családot, és megrendelték a hőszivattyút.

Kivitelezés házilagos kivitelben

PW060 hőszivattyú beépítése

A család ismeretségi körében van épületgépész, aki már megfelelő gyakorlatot szerzett más hőszivattyúk beépítése során.

A Power World hőszivattyú gyártójának elvárásai szerint megszerelt hőszivattyús rendszer összeépítése megtörtént a meglévő fűtési rendszerrel. 
A primer kör a méretezett hőcserélőig tart, Westech fagyállóval kevert lágy vízzel feltöltve.

A hőcserélő után beépített 3 járatú motoros szelep “alapállásban” a HMV tartályt tölti fel 50°C-os használati melegvízzel.
A beállított hőmérséklet elérése után a váltószelep átvált, és a fűtési körökre irányítja a max 40°C-ra állított fűtési vizet.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen tőlünk is árajánlatot.

Scroll to Top