Esté Credit

Hőszivattyú Tinnye

Sokadik hőszivattyúnkat építi be a generál kivitelezést végző Costell Építő Kft, de most először az inverteres Power World hőszivattyú család legkisebb – PW030 8,4 kW – fűtőberendezését.
A padlófűtéses családi lakóház egy zsákutca végén, a dombok és fenyőfák között bújik meg, ezért fontos volt a hőszivattyú kiválasztásánál a csendes, vibráció mentes működés.

Hőszivattyú Tinnye dombjai között

Tinnye a Pilis, a Budai-hegység és a Gerecse között, a Békás-patak (Körtvélyes-patak) völgyében, Budapesttől 35 kilométerre található.
Tinnye és környéke már az ókorban is lakott hely volt. Területén római, honfoglalás kori, Árpád-kori és török időkből származó leleteket találtak.  További információ a Wikipédián.

Működési körülmények:
A PW030 inverteres levegő víz hőszivattyúval a padlófűtéses lakóház – köszönhetően a kitűnő hőszigetelésnek – alacsony előremenő fűtővíz hőmérséklettel (35-37°C) csekély havi rezsit ígér. 
A fűtés mellett a háztartási melegvizet is a hőszivattyú állítja elő, ezért volt szükséges a 8,4 kW-os teljesítményre.

PW030 8,4 kW

Hőszivattyú Tinnye anyaglista

A hőszivattyús fűtés főbb szerkezeti elemeinek ismertetésével a későbbi érdeklődőknek, vásárlóknak kívánunk segítséget nyújtani:

PW030 8,4 kW 230V inverteres hőszivattyú; rezgéscsillapító alátét lemez (vagy gumibak); 28-as rézcsövek, idomok; hidraulikus váltó; 3 járatú motoros szelep; Keringető szivattyú min 3,6 m3/óra teljesítményű; Westech fagyálló koncentrátum -70°C; 35 l-es tágulási tartály; 300 l HMV tartály; automata légtelenítők; nyomásmérő óra; töltő-ürítő csap; golyóscsapok; csőszigetelés; 
Az elektromos csatlakozáshoz: 20A kismegszakító fi relével; 3 x 2,5 mm2 betápkábel; vezérlő kábelek, hőmérséklet érzékelők, stb…

Általános alkalmazási lehetőségek a PW hőszivattyúk esetében. Az alábbi jellemzőkkel a Power World Easylife sorozat széles körben használható:
● Fűtés, hűtés és HMV funkciók egész évben.
● Az EVI technológia biztosítja a zavartalan működést -25 ℃ és 43 ℃ között.
● Különféle teljesítményválaszték 8 ~ 30 kW között különböző házakhoz.
● Széles feszültségtartomány (170-254 V egyfázisúhoz, 320-460 V 3 fázishoz)

Tinnye hőszivattyú méretek

Tinnye PW030 méretek

Egy kis segítség a hőszivattyú elhelyezéséhez. A méretek ismeretében könnyebb kiválasztani az alkalmas helyet.

Kapcsolatfelvétel: amennyiben kérdése, véleménye val, kérjük ossza meg velünk, és a honlap látogatóival itt.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen tőlünk árajánlatot:

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Scroll to Top