PHNIX hőszivattyú

PHNIX hőszivattyú gyár és termékek

 

Phnix hőszivattyú

2000 óta gyárt és szállít a PHNIX ázsián kívül hőszivattyúkat. Ettől számít a világ vezető hőszivattyú gyártójának. 800 alkalmazott dolgozik a 60.000 m2-es műhely területén, és az éves termelési volumen eléri a 60.000 hőszivattyút.


A gyártó célja a rendkívül magas elvárású amerikai és európai piacon a térnyerés. A PHNIX lépést tart az európai top technológiával. Rendszeresen részt vesz az európai szakmai konferenciákon, vásárokon. A PHNIX szoros kapcsolatot tart kutatóbázisokkal, és nagy összeggel támogat egyetemeket az új technológiák fejlesztésének támogatására, új termékek fejlesztésére. Különös figyelmet fordít a minőség-ellenőrzésre.
Évek óta stabil növekedésével ma a PHNIX vezető pozíciót foglal el a hőszivattyú technologiában. Több típustkészít: levegő hőszivattyú, kutas hzivattyú, hőszivattyú bojler, úszómedence hőszivattyú, szolárrendszer stb. Medence hőszivattyú gyártásában a PHNIX világelső.


A PHNIX a technológia fejlesztését tekinti a legfontosabb kérdésnek. Így 80 mérnökök mintegy 28 szabadalmat szerzett az elmúlt 2 évben. 2007-ben a PHNIX a kínai kormánytól megkapta a "High & New Technology Enterprise" díjat.


A PHNIX  kiváló minőségű és megbízható termékekkel tartja jó hírnevét a piacon. Rendelkezik minden szükséges engedélyekkel a különböző piacokon, mint a CE, GS, ETL, RoHS, TÜV CCC, C-Tick, stb. A PHNIX 2005-ben megszerzte az ISO9001 minősítést, miáltal garantálja a kiváló minőséget és a termelési fegyelmet.

 

Hőszivattyú típusok, amelyeket a PHNIX gyárból szállítunk

  1. medence hőszivattyú

medence hőszivattyú

Guangzhou Chimelong Hotel

Egy kiemelkedő beruházás nyertese a PHNIX medence hőszivattyúja

Egy csodálatos környezetbe épített rendkívül látogatott hotel medencéjének fűtésére pályázott a PHNIX, és a neves hazai és külföldi hőszivattyú márkák között elnyerte a megbízatást!

Az ötcsillagos exkluzív Guangzhou Chimelong Hotel egy szafari parkba épült, az egyik legjobb ökológiával, szépséggel és szolgáltatással rendelkezik Kínában.

Guangzhou Chimelong Hotel

Feladat, amire a PHNIX jelentkezett, a hotel fedett, beltéri medence hőmérsékletének és páratartalmának állandó szintentartásának biztosítása, amit a PHNIX medence hőszivattyúja fűti.

 

Érthetően büszke a PHNIX a rendkívüli megrendelés elnyerésére, egy ilyen nívós helyen üzemelő hőszivattyús berendezés minden leendő megrendelőnek megfelelő biztosítékot - referenciát - jelenthet. Természetesen megelőzte a beépítést a rendkívül pontos mérnöki tervezés, aminek eredménye lett az energiatakarékosság, és a környezetvédelem. 

A projekt elnyerésének további feltétele volt a szállítási határidő, az értékesítés utáni szolgáltatás, a technológiai megbizhatóság.

Mindezeknek a feltételeknek kiválóan megfelelt és emiatt lett projekt-nyertes a PHNIX medence hőszivattyú gyártója! A hotel honlapja itt →

Ha megfelelt a PHNIX hőszivattyú a Guangzhou Chimelong Hotel tulajdonosainak, és a medencét használó vendégeknek, akkor bátran alánljuk a hazai panziók, motelek, hotelek medencéjének fűtéséhez, de természetesen iskolák, vagy magáncélú felhasználáshoz is.

 

Medence hőszivattyú

Vélemények