Partnerünk Berényi Béla

Berényi Béla az ESTÉ-Credit Side Kft. üzleti partnere

Részt vesz a hőszivattyú értékesítésében és telepítésében. Budapesten és Mezőtúron várja hőszivattyú és napelemek témában az  érdeklődőket és megrendelőit.

Berényi BélaBemutatkozik: Berényi Béla

Ő egy gépészmérnök, aki végigjárta a szakma minden lépcsőjét. Víz-gázvezeték és készülékszerelő mesterként, valamint a gáz műszakiellenőrként,  a gáziparban több mint 30 éves szakmaitapasztalattal rendelkezik.  Az építőipari kis-és nagy projektek felelős műszaki vezetője. Ő végzett napelem és napkollektor szerelő-oktató, Ő mint végzett ProjectManager, az  EEA GRANTS Financial Mechanism -atudományos képző és avizsgáló intézet-“kiváló” minősítéssel díjazta tevékenységét  a tervezési, építési napenergialétesítmények területén.

Üzleti filozófiája: ”A Földet az unokáinktól kaptuk kölcsön.”


NEWSOLAR  SYSTEM©

A GeoSolTech Kft., – mint Magyarországon bejegyzett cég,- a NewSolar© System rendszergazdája vállalja: Kelet és Nyugat európai megrendelők részére, a megújuló energiaüzletágban és az épületgépészeti technológiákban való megbízásokat, kimagasló minőségű tervezést, kivitelezést, helyszíni ügyintézést és képviseletet az energiaszolgáltatók felé.

Cégünk vezetősége, dolgozói és üzleti partnerei garantálják a magas színvonalú szakmaiságot az Ön álmainak megvalósításában. Hőszivattyú az igazi rezsistop!

Előre is köszönöm a lehetőséget!

Tisztelettel: Berényi Béla 0036 20 344-0301

Vélemények