Partnerünk a HIRO-GEOTHERM

Már régóta keresünk megfizethető árú, és viszonylag egyszerűen telepíthető osztó-gyűjtő fogadó aknát, akár komplett "berendezéssel" együtt.
A szerencse ránk mosolygott a Gaál József személyében, aki a - zömében Ausztriában munkát vállaló - HIRO-GEOTHERM Kft tulajdonosa.

E-mailt írt, levele szerint szondafúrásra kért tőlünk ajánlatot, illetve víz-víz rendszerű hőszivattyúkra. Megadtuk Piszter Henrik kút- és szonda fúró mesterünk elérhetőségét, ks közben elmondta, mivel foglalkoznak. 

Mi pedíg elmondtuk, mit keresük:

Kültéri fogadó akna, osztó gyűjtő részére.

Kiderült, a  HIRO-GEOTHERM Kft gyártja azokat a műanyag fogadó aknákat, amelyekre nekünk is szükségünk van azoknál a hőszivattyús rendszereknél, ahol külső aknába kell összegyűjteni a szondák, talajkollektorok, energiakosarak csővezetékeit.

Ezekbe az aknákba kell elhelyezni az osztó-gyűjtőket, és ezekből az aknákból visszük be az épület belselyébe építet hőszivattyúkhoz a külső köri fagyállós folyadékot. 

Néhány fotó a Hiro-Geotherm által gyártott műanyag, vízzáró és nagy teherbírású aknákról, és osztó gyűjtőkről:

osztó-gyűjtő

Hidro-Geotherm osztó-gyűjtő

Hidro-Geotherm osztó-gyűjtők

Geotherm osztó-gyűjtő

A műanyag aknák rendkívül erősek, akár másfél tonna tehebírással is rendelkezhetnek, és természetesen vízzáró kivitelben készülnek. Lezárása után légmentes aknát kapunk, akol az esetleg kifolyt - de jellegénél fogva a környezetre ártalmatlan - fagyálló folyadékot magába zárja.

Felkeltettük érdeklődését?

 Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemények