Hőszivattyú és Eurojackpot játék

Befejeződött a Hőszivattyú és Eurojackpot játékunk.

Nem találták el a számainkat, így (egyenlőre) nem tudtuk szétosztani az 500.000.000 forintot!

Most már az általunk meghirdetett hivatalos játékonkon kívül (nem kell regisztrálni, és csak az eddigi játékosainknak szól az ajánlatunk), de a következő 5 hétben (vagy amíg el nem viszik a főnyereményt) újra és újra feladjuk ezt a lottószelvényt.

Hőszivattyú játék Eurojackpot 

Nem kötelező, és nem feltétel, de amennyiben kedve van, ossza meg továbbra is a honlapunkat a facebook oldalán, vagy küldje el ismerőseinek email formájában: www.rifeng-hoszivattyu.hu

Ha nyerünk, a játék során felajánlott 500 millió forintot elosztjuk az eddig regisztrát játékosaink között, 64 egyenlő részre!!!

Persze azért örülnénk, ha közben a hőszivattyú honlapunk is népszerűsödne :)

Köszönjük, hogy segíti és eddig is segítette munkánkat, és részese kívánt lenni a remélt nyereményünknek!

Továbbra is tartjuk ígéretünket a regisztrált játékosoknak, vagy az általuk megnevezett ismerősüknek: ha hőszivattyút vásárolnak 2015-ben, akkor 20% vásárlási kedvezményt biztosítunk minden Meeting hőszivattyú kiskereskedelmi árából.

 

Itt ellenőrizheti minden héten péntek este a húzás eredményét. EUROJACKPOT


 

Nyerj velünk az Eurojackpot-on! Ez volt az 1. hét.

(2015. 03. 20. 19:00-ig 27-en regisztráltak.) 

Összesen 100.000.000 forintot!

Befektetés a miénk, az öröm remélhetően közös...

Szeretnénk ha a hőszivattyú ismertebb, a honlapunk népszerűbb lenne.

Kigondoltuk tehát ezt a játékot, és hívunk, legyél velünk szerencsés! 

A játékosok feladat a következő:

Regisztrálj a honlapunkon névvel, címmel, és oszd meg facebookon a játékunkat és várd velünk a pénteket, amikor kisorsolják az Eurojackpot számait. Ne feledd megválaszolni a heti kérdést!

A mi feladatunk:

Feladtunk egy hasáb Eurojackpot játékot (szelvény ellenőrző száma: 6846229). Amennyiben eltaláljuk valamennyi számot (5 + 2), akkor rengeteg pénzt nyerünk!

Nyerj velünk az Eurojackpot-on 

Az Eurojackpot főnyereményéből felajánlunk 100.000.000 forintot azoknak a játékosoknak, akik regisztráltak a honlapunkon, és megosztották a a játék hírét a facebookos oldalukon.

Ha csak egy valaki játszik velünk, 100 millió forintot utalunk át Neki nettó összegként (minden adót befizetünk utána). Amennyiben többen, akkor egyenlő arányban osztjuk el a felajánlott pénzt.

A kitöltött szelvényt az egyik legújabb hőszivattyú beépítésen, itt:

Kép

Mivel elsődleges célunk, hogy a hőszivattyú, és a honlapunk ismertsége, népszerűsége nőjjön, azt kérjük, hogy a regisztrációval együtt küldjék el nekünk annak a hőszivattyúnak a fűtési teljesítményét, amelyikre az Eurojackpot szelvényt feltettük. 

Segítségül a hőszivattyú adatlapja itt: MD30D levegő-víz hőszivattyú.

Elképzelhető - sajnos - hogy nem nyerjük meg a főnyereményt. Nem csüggedünk, mert a játékot még 4 héten keresztül megismételjük úgy, hogy minden héten újabb mezőt töltünk ki és minden héten megemeljük a szétosztásra felkínált összeget 100 millió forinttal

A módszer az lesz, hogy az előző hét számait megismételjük, és újabb 5 + 2 számot "húzunk be" a következő mezőbe. És indul elölről a regisztráció, facebook-os megosztás, és egy újabb hőszivattyús kérdés feltevése.

Természetesen, aki egyszer regisztrált, mind az öt héten keresztül részt vesz a játékban. Ha mind az öt héten keresztül válaszol a feltett hőszivattyús kérdésre, és hetente megosztja a Facebook oldalán az éppen aktuális EUROJACKPOT szelvényünket, úgy mind az 500 millió forintból arányosan részesül. (Tehát: ha valaki az 5 hétből pl. három kérdésre válaszol, és azokon a heteken meg is osztja a Facebook oldalán az aktuális szelvényeket, úgy 300 millió forintból viszi az arányos részét.)

Ha ismét elkerül bennünket a szerencse, ezt a játékot még háromszor megismételjük és minden alkalommal megemeljük a szétosztásra felajánlott összeget 100-100 millió forinttal. Tehát, ha a jószerencse úgy áll mellénk, hogy az 5. héten találjuk el a kihúzott számokat, már 500 millió forintot osztunk szét az addig regisztrált játékostársak között.

(Tudjuk, hogy az 500 millió piszok sok pénz, és elképzelhetetlen, hogy ekkora összeget szét akar valaki osztani, de hidd el, mi boldogan megtesszük!) 

Amennyiben az ötödik héten sem nyerünk, felajánljuk a regisztrált játékosoknak, vagy az általuk megnevezett ismerősüknek:

ha hőszivattyút vásárolnak 2015-ben, akkor 20% vásárlási kedvezményt biztosítunk minden Meeting hőszivattyú árából.

Tetszik az ötlet? Kérjük regisztrálj:

Mekkora az Eurojackpot szelvényt "tartó" hőszivattyú fűtési teljesítménye

És a heti EUROJACKPOT szelvényre behúzott 5 + 2 szám (minden héten feltesszük az újabb számokkal kiegészített szelvényt)

Figyelem!

A játékunkra regisztrált játékosok nevét, email címét kizárólag a hőszivattyús honlapunkat népszerűsítő játékunkban fogjuk felhasználni, azt harmadik személynek nem adjuk át. 
Amennyiben a későbbiek során nem kíván résztvenni játékainkban, vagy le szeretne iratkozni a játékunk listájáról, azt ezen az email címen megteheti.

Kérdése van, tegye fel, rövidesen válaszolunk: mail a játék szervezőjének.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat, és részese kíván lenni a remélt nyereményünknek!


 

Kérem gondoljon a környezetére, mielőtt kinyomtatná ezt az oldalt!

Vissza az oldal elejére

Vélemények