Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú ESTÉ-Credit Side Kft
Hőszivattyú ESTÉ-Credit Side Kft

Hőszivattyú ESTÉ-Credit Side Kft.

Több mint 15 éve foglalkozunk a megújuló energiát hasznosító berendezések forgalmazásával és telepítésével, ezért tudjuk:

a hőszivattyú az igazi rezsistop!

Cégünk a magyar piacon a csúcs minőséget képviselő és R32-es hűtőközeggel töltött japán, lakossági Chofu inverteres (6-16 kW), valamint a kínai hőszivattyúk közül kiemelkedő minőséget és kedvező árakat nyújtó Power World R32-es lakossági (8-35 kW) és az R410A hűtőközeggel töltött ipari felhasználású (19-335 kW) hőszivattyúkat forgalmazza, különböző teljesítmény tartományban: 6 és 335 kW között. És már rendelhető a legújabb, a környezetvédelem szempontjából is top hőszivattyú család, a Power World R290 propán (8-22 kW) hűtőközeggel töltve, amellyel 75°C is elérhető gazdaságosan!

Vállaljuk a nálunk vásárolt eszközök telepítését, szakképzett és tapasztalt szerződött partnereink közreműködésével. Természetesen ezeknek a berendezéseknek a karbantartását is, hogy azok hosszú évekig és hatékonyan működjenek. Honlapunkon nagyon sok és részletes információ található a telepítésről és a karbantartásról, az üzemeltetésről a Hírek oldalon, és lehetőség van ingyenes árajánlatkérésre is. Kiváló minőséget és professzionális szolgáltatásokat kínálunk! Szükség esetén telefonon is készségesen állunk az érdeklődők rendelkezésére: 0036 20 268-9757. Hogyan készítsünk tökéletesen működő hőszivattyús rendszert?

Cégünk bőséges információt ad, ha vásárlás és telepítés előtt áll.

Ez a bejegyzés Önnek is segít a megfelelő hőszivattyú kiválasztásában, és a gazdaságos fűtésrendszer kialakításában. Fűtő-hűtő rendszer készítése akár házilagos kivitelezésben?

Hőszivattyú típusok

Milyen típust érdemes telepíteni? A megújuló energiát hasznosító berendezések telepítése – alacsonyabb rezsi számla mellett – jelentős szén-dioxid-megtakarítást is eredményezhet, illetve elősegíti az építési előírások betartását. A hőszivattyúknak két leggyakoribb típusa van: levegőforrás és föld forrás. De melyiket érdemes telepíteni, és miért? Az alábbi képekre kattintva részletes ismertetőt talál a berendezések működéséről, előnyeiről és esetleges hátrányairól is.

Sokszor felmerülő kérdés: melyik hőszivattyú típust válasszam?

Az interneten rengeteg leírás található, ám konkrét példát, vagy összehasonlítást kevesen mutatnak be. Itt olvashat egy korrekt, de több szempontból körbejárt és vizsgált (igaz a könnyebb érthetőség kedvéért leegyszerűsített) összehasonlítást. Végigolvasva az oldalt, könnyebb lesz dönteni. Monoblokkos levegő-víz, geotermikus víz-víz, vagy talajkollektoros, esetleg talaj szondás fűtő-hűtő hőerőgépet telepítsenek. Bármelyiket is választják, biztosan hozzájárulnak a bolygónk védelméhez!

Hőszivattyú típusok
Hőszivattyú típusok: levegő-víz, talajszondás, abszorpciós...
Mi viszont kizárólag monoblokkos levegős hőszivattyúkat tartunk raktáron, a többi, megújuló energiát használó típust kizárólag rendelésre szállítjuk.

Megújuló energia és függetlenedés az energiaszolgáltatóktól ...

Ma már nem elérhetetlen cél az energia szolgáltatóktól való függetlenedés. Kell hozzá egy gazdaságos üzemű hőszivattyú, ami nem csak fűt, melegvizet készít, de a hűtés is opciós lehetőség. Valamint PUFFER TARTÁLY, a leadott teljesítményhez méretezett HŐCSERÉLŐ, a ház fogyasztásához illesztett NAPELEM rendszer, és a melegvizet az év nagy részében biztosító NAPKOLLEKTOR Ezeket egy rendszerbe integrálva lehet függetlenedni az energiaszolgáltatóktól!
PW-komplett energetikai rendszer
Elérhető cél: függetlenedés az energiaszolgáltatóktól

Érdekes levélváltás és kérdés érkezett a napokban, amiből kiderült, hogy gépészeti felújítás során

a megújuló energiát hasznosító rendszer beépítése után?

Miért ajánljuk elsősorban a monoblokkos levegő-víz rendszerű fűtést, hűtést? 6 okunk is van rá:

  1. A gondosan telepített rendszer felezheti az energiaszámlát. Az egyre drágább gáz helyett, a jóval olcsóbb fűtéssel sokat spórolhat.
  2.  Gyorsan – egy nap alatt – telepíthető. Elmarad a kút fúrás, nem kell felásni a kertet, ezért lényegesen olcsóbb a víz-vizes rendszereknél.
  3. Könnyen kapcsolható a hagyományos fűtési rendszerekre. Akár hagyományos gázkazán, olaj- szén- vagy pelletfűtés, vízteres kandalló vagy cserépkályha.
  4. Szélsőséges időjárási  körülmények  között is alkalmazható. A korszerű technológiával, megbízható gyártók által fejlesztett hőszivattyú -30 és + 45 ºC között működik (Chofu esetén).
  5. Nem kell gázkémény, gázterv, gázkazán, gázbekötés. Nem robban fel, nem kell félni a szénmonoxid mérgezéstől, olcsó a karbantartása, üzemeltetése.
  6. És mert olcsóbb a beruházási költsége. Energiatakarékos: fűt a gáz kazán, hűt a klíma berendezés, melegvizet készít a bojler helyett gazdaságosan. Közben vigyáz Önre, a családjára és a környezetére!

Forgalmazott monoblokkos hőszivattyúk

CHOFU, made in Japán! Inverteres, rendkívül csendes és mindig jó helyre kerül. Hőszivattyú, amely -30 °C-ban is képes 54 °C-os fűtővizet készíteni! Mellette a POWER WORLD rendkívül széles választékával (R32, R290, R410A), csendes, megbízható és vásárlóbarát árával tűnik ki.

Monoblokkos szerelési vázlata

Figyelem! A hőszivattyúk beépítési vázlatai útmutatót biztosítanak a fűtési-hűtési rendszerek kialakításához, de nem helyettesítik az épületgépész tervező munkáját!
A kivitelezéskor figyelembe kell venni a gyári utasításokat, a gyakorlati tapasztalatokat és a Magyarországon érvényes hatósági előírásokat. Különös tekintettel az elektromos kapcsolások kialakítása folyamán!

További tervezési segédlet a képre kattintva, és itt →

Telephely: 9012 Győr, Hegyalja út 74. 1.a.
Bemutató terem: 1112 Bp, Budaörsi út 161.
Raktár: Törökbálint, DEPO II. Ware-Log Kft.

Fűtés hőszivattyúval

Hőszivattyú fűtés az igazi rezsistop! Energiatakarékos inverteres Chofu és Power World hőszivattyúk: fűt a gáz kazán, hűt a klimaberendezés, melegvizet készít a bojler helyett. Vigyáz a családjára és a környezetére!
Garancia 3 év!

Információk

Hírlevél

Copyright © 2024 Hőszivattyú Esté Credit | Powered by Hőszivattyú Esté Credit