New Energy Medence hőszivattyú

Medence hőszivattyú a hosszabb fürdési szezonhoz!

Az új generációs inverteres medence hőszivattyú Németországból érkezik, egyenlőre 6 teljesítményben.
Medence hőszivattyú a hosszabb fürdési szezonhoz!

Az úszómedence szerelmesei végre dacolhatnak a hűvös tavaszi és őszi hőmérsékletekkel, és meghosszabbíthatják a medence szezonját a meleg hónapokon túl. Az úszómedence hőszivattyúja kellemes meleget biztosít, így a privát fürdési szezon akkor kezdődhet, amikor szeretné, és még messze nincs vége, amikor más medencetulajdonosok már a megfelelő téli karbantartáson gondolkodnak. Az úszómedencék hőszivattyúja szintén tipp a hangulatos nyári estékhez és éjszakákhoz: A romantikus esteknek nem kell korán véget érniük a hidegben - a medence hőszivattyúja állandó, meleg, kellemes hőmérsékleten tartja a vizet. Az úszómedence fűtése akár 5-10 ° C hőmérsékleten is felhasználhatja a medence külső levegőjének melegét. Néhány medence hőszivattyú akár -20 és +45 Celsius fok közötti üzemi hőmérsékleten is működik. A kívánt medencevíz -hőmérsékletet egyénileg állíthatja be - és a külső hőmérséklettől függetlenül megkezdheti  a medence használatot.

New Energy medence hőszivattyú

Hogyan működik a medence hőszivattyúja

A medence hőszivattyújának elve egyszerű, de hatékony: a szivattyú kivonja a hőt a környezeti hőmérsékletből, és átadja azt az úszómedencének. A medence hőszivattyúi elengedhetetlenek ahhoz, hogy hatékonyan melegítsék fel medencéjüket olcsón, és állandóan kényelmes hőmérsékleten tartsák. A medence hőszivattyúja a környezeti levegőből származó napenergiát használja fel, az elpárologtatón, a ventilátoron keresztül veszi fel, tárolja és elnyeli, ezért csak kevés elektromos energiát kell felhasználni. A medence hőszivattyújának elpárologtatójában a hűtőfolyadék gáz halmazállapotúvá válik, és növeli a hőmérsékletet a kompresszorban, ami azt jelenti, hogy a gázból származó hő a hőcserélőben átvihető a hűvösebb medencevízbe. Amikor a gáz lehűl és folyékonnyá válik, a folyamat újra kezdődik.

A medence hőszivattyújának felszerelése

A saját medencéjének hőszivattyúja gyorsan telepíthető, a munka gyerekjáték. Mivel az áramforráshoz van csatlakoztatva, ezt a munkát hozzáértő szakembernek kell elvégeznie! Mivel a medence hőszivattyúi óriási mennyiségű levegőt szívnak be, ezért azokat jól szellőző helyre kell felszerelni. A szűrőrendszerhez hasonlóan különösen fontos, hogy ismerje az uszoda térfogatát, hogy megfelelő teljesítményű medence hőszivattyút vásároljon, amely képes felfűteni az egész medencét és fenntartani az optimális vízhőmérsékletet.

Üzletünkben robusztus és gazdaságos medence hőszivattyúkat kínálunk Önnek. Ha további kérdései vannak az uszodai hőszivattyúinkkal kapcsolatban, vagy ha nem biztos abban, hogy melyik változat alkalmas az Ön medencéjéhez, hívjon minket! Szakértői csapatunk hozzáértő információkat nyújt Önnek a szabadtéri meleg úszás minden aspektusáról. Együtt megtaláljuk az optimális megoldást a medencéjéhez.

New Energy medence gépészet

A hőszivattyú vezérlése

WiFi / WLAN A hőszivattyú vezérlése WiFi -vel rendelkezik, ezért az interneten keresztül vezérelhető.

Integrált vezérlőegység

A vezérlőegység a hőszivattyú házába van integrálva, így a vezérlőegységen keresztül történő kezelése nagyon egyszerű.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket, akár telefonon: 0036 20 268-9757

New Energy medence hőszivattyúk adatlap

Vélemények