Esté Credit

MEDENCE FŰTÉSE HŐSZIVATTYÚVAL. HÍREK


Sokan nem csak a strandokon és a tópartokon élvezik a nyarat, hanem otthon, a kerti medencékben is. Vannak olyanok, akik még csak most állítják össze, és töltik fel vízzel a medencéjüket, és mivel a víz ilyenkor még elég hideg, sajnos várni kell az önfeledt fürdőzésre. Ha Ön nem szeretne várni, és egész nyáron megfelelő hőmérsékletű vízben fürdene, fűtse medencéjét hőszivattyúval!


medencefűtő hőszivattyúk minden szempontból tökéletes választásnak bizonyulnak, legfőképp a használatukat illetően, ugyanis ebben az esetben az úszómedence fűtéséhez az energiát a környezet szolgáltatja. Nyári időszakban a magas levegőhőmérséklet hatására a levegő-víz hőszivattyú fűtőteljesítménye jelentősen megnő, ennek köszönhetően gazdagságosan fűthető a fürdővíz, így mindig kiváló strandolási körülményekkel várhatja a családot és a barátait, ehhez pedig még csak jelentős anyagi kiadással sem kell számolnia.

Élvezze a kellemes hőmérsékletű vizet, spóroljon a fogyasztásán, döntsön a medencefűtő hőszivattyúk mellett! A berendezés megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Medence hőszivattyúk:

10 – 50 m3           50 – 120 m3           200 – 300 m3


 

Scroll to Top