Siemens hőmennyiség mérő

De hogyan számoljuk el a hőfogyasztást?

Ezidáig az egyik legnagyobb visszatartó ereje az elszámolás pontosságának hiánya volt, emiatt nem lépte meg a logikusnak tűnő változtatást több társasházi érdeklődőnk, és nem építették be a takarékos hőszivattyút. (A másik a radiátorok cseréje Fan Coil-okra okozott még fejtörést, de most az elszámolás lehetőségét mutatjuk be.)

A Siemens már eddig is élen járt a különféle vezérlések szakszerű megoldásáben, de most már a megfizethető kategóriába kerültek a hőmennyiség mérőik. 

Itt most csak néhány mondatban ismertetjük a különféle mérési lehetőségeket, a Siemens kataslógusából minden pontosan kiolvasható.

Siemens hőmennyiség mérők:

Ultrahangos és szárnykerekes hőmennyiségmérők fűtési és/vagy hűtési energiamennyiség mérésére, kommunikációval vagy anélkül:

1.)  Az UH50... (régebben T550...) típusú hőmennyiségmérők a legváltozatosabb felhasználói igények teljes körű kiszolgálására lettek megalkotva.

2.)  A WSM6... (fűtési) és WSN6... (fűtés/hűtési) típusú hőmennyiségmérők elsősorban társasházak lakásainak, illetve irodaépületek irodáinak fűtési és/vagy hűtési hőmennyiség- méréséhez kínálnak ideális megoldást.

3.)  A WSM5... (fűtési) és WSN5... (fűtés/hűtési) típusú hőmennyiségmérők elsősorban társasházak lakásainak, illetve irodaépületek irodáinak fűtési és/vagy hűtési hőmennyiség- méréséhez kínált eszközök.

4.)  A WFM5... (fűtési) és WFN5... (fűtés/hűtési) típusú szárnykerekes hőmennyiségmérők az egyszerűség és a megfizethető ár optimális kombinációját kínálják.

SIEMENS HŐMENNYISÉGMÉRŐK KATALÓGUSA

Siemens


Vissza a hőszivattyúk oldalra