Esté Credit

RENDELJE MEG A JAPÁN INVERTERES HŐSZIVATTYÚT AKCIÓSAN!


A hűtéssel és fűtéssel a legtöbb berendezés csak úgy boldogul, ha hozzá még zajos működés is társul. Nem így az inverteres japán Chofu hőszivattyú. A vadonatúj fejlesztésű gép rendkívül csendes, és …


Az épületek külső vagy belső falára szerelt, zúgó berendezések gyakran zavaróak a tulajdonosok, de a szomszédok számára is. A  japán inverteres hőszivattyúk használatával azonban ez többé nem jelent problémát, ugyanis tökéletesen csendes a működésük. Amellett, hogy senkit nem zavarnak, nagyon meggyőző a hatékonyságuk is.

japán inverteres hőszivattyúk amellett, hogy rendkívül halkan működnek, gazdaságosak is az inverteres technológiának köszönhetően, továbbá fejlett vezérlési lehetőség jellemzi a berendezéseket. Váltsa ki a klímát, a bojlert, a medencefűtő berendezést és a kazánt egyetlen készülék használatával! Modernizálja otthonát és takarítson meg jelentős összegeket a rezsin!

Ha 2018. júliusban vagy augusztusban rendel japán inverteres hőszivattyút, a három funkciós puffertartályt ingyen kapja meg hozzá! A CHOFU 16 kW-os hőszivattyú most a legjobb választás! Amennyiben szeretne többet megtudni akciónkról, illetve a berendezésről, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Az akció már lejárt, de a 3 funkciós puffertartály így is rendkívül kedvező ajánlat!


Nézze meg a Chofu hőszivattyúk gyártójának honlapját, és azonnal láthatja, rendkívül profi cég biztosítja a legújabb hőszivattyúinkat.

Chofu honlap cím

Scroll to Top