Esté Credit

ENECTIVA – ON-LINE ENERGIAFELÜGYELET


Enectiva – On-line energiafelügyelet

Az Enectiva az Enerfis cég által kifejlesztett on-line energiatakarékossági szoftver, amely a különböző típusú épületek energiamegtakarításán keresztül közvetlenül a területen szerezte tudásunkat. Az M2M hardverrel rendelkező kimeneti interfésszel rendelkező energiamérők segítségével létrehozhat egy kifinomult energiaadat-hálózatot, amely az Ön számára fog működni.
Enectiva
Az Enectiva egy internetes energiagazdálkodási rendszer, melynek létesítménykezelési funkciói vannak. A vállalat önálló kiszolgálójaként működtethető, ha nagyobb épületek portfólióját kell kezelnie.


Miből áll az Enectiva?

Az Enectiva tiszteletben tartja az informatikai rendszerfejlesztés legújabb trendjeit. Az egyszerűség biztosítja a rendszer gyors ismeretét. Hozzáférhetőség, amely az Enectiva-t bármikor és bárhonnan, és könnyű terjesztéssé teszi. Az Enectiva egyik legfontosabb előnye az engedélyezési rendszer – az engedélyek az épületre és a leolvasott készülékek számára vonatkoznak. A felhasználók száma korlátlan az engedélyen belül, ami lehetővé teszi az épületek tulajdonosainak és vezetőinek, hogy széles körben használják a rendszert. Lehet, hogy a bérlők hozzáférjenek az Enectiva rendszerhez, és lehetővé teszik számukra, hogy megtekinthessék az energiafogyasztásukat online. Nincs több kínos halom papíron a porfedett archívumban, nincs több táblázat és diagram. Ehelyett egyszerű, intuitív alkalmazást kínálunk, bármikor és bármikor elérhetővé válik.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lehet, hogy a technikusok beírják az adatokat a rendszer olvasmányaiból, vagy hagyják, hogy az Enectiva kezelje az eljárást a távoli leolvasási rendszerrel. A rendszer mindenre gondot fordít. Minden energiagazdálkodási funkció elérhető itt.

Ön és az ingatlan kezelése folyamatosan nyomon követheti a fogyasztás fejlődését. Ön is képes lesz összehasonlítani az egyes épületeket a portfólión belül egymással, vagy szem előtt tartani az egyes energiatípusok arányát a teljes fogyasztásban. Mindezen információk szükségesek a pénzügyi kiadások csökkentésére irányuló kiigazításokhoz legjobban megfelelő területek felderítéséhez.
A bérlők képesek lesznek megnézni fogyasztásukat online, ami motiválja őket, hogy gazdaságilag viselkedjenek. Felejts el kellemetlen meglepetéseket, ha energiát fizetsz. Az Enectiva-ban könnyen beállíthatja az automatikus jelentéseket, valamint a kritikus helyzetjelzéseket.
Az Enectiva segít megszabadulni a mindennapi munkamódszereid nagy részétől. Időt takaríthat meg, amit az igazán fontos tényezőkhöz használhat – a vállalkozás működtetésével. Ez a szoftveralkalmazás alkalmas arra is, hogy támogatást nyújtson az építési tanúsítási folyamatok során, amikor figyelemmel kell kísérnie és jelentenie kell energiafogyasztásait.


Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


 

Itt egy rövid videó, ezen bemutatjuk az Enectiva alapfunkcióit:

A videó alatt magyar nyelvű ismertetőt lehet olvasni.

Scroll to Top