Hírek

Garancia, és karbantartás

Garancia, és karbantartás

Tisztelt SNAP Kkt! Köszönöm az árajánlatot, korrekt és gyors választ kaptam. Két kérdés azért még eszembe jutott. Mit jelent a fogyasztási és megtérülési garancia? Mennyibe kerül a garanciális karbantartás?

Aktív passzív hűtés hőszivattyúval

Aktív passzív hűtés hőszivattyúval

Azt már sokan megtapasztalták hazánkban is, hogy a hőszivattyú - Geo tarifával lülönösen - gazdaságosan fűti a lakásokat. De mi a helyzet ha hűteni kell? Mi módon lehet hűteni is hőszivattyúval? Bátran kijelenthető...

Talajszonda fúrása hőszivattyús fűtéshez

Talajszonda fúrása hőszivattyús fűtéshez...

... azaz mire figyeljen az ember lánya. Elöjáróban leszögezem, hogy a talajszonda fúrásáról akkor hallottam elősször, amikor a házam fűtésénél szóba került a hőszivattyú, mint lehetséges alternatíva. Ma sem tudok róla sokat, de amit tapasztaltam leírom...

HMV hőszivattyúval

HMV hőszivattyúval

Visszatérő téma a hőszivattyú vásárlásakor, hogy a HMV-t (háztartási melegvíz) megéri-e hőszivattyúval előállítani? A rezsi szempontjából a válasz egyértelműen igen! És a konfortérzetünket is javítja.

Hőszivattyú: igen, vagy nem?

Hőszivattyú: igen, vagy nem?

Három kérdés, és megtudja, hogy a hőszivattyú megfelelő választás-e Önnek… A kérdés csak az épület gépészeti és energetikai felújításnál kérdés, új ház építésénél egyértelműen a hőszivattyú a jó választás!

Hőszivattyú - környezetvédelem

Hőszivattyú = környezetvédelem

Az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, nő a népszerűsége az energiatakarékos technológiát alkalmazó hőszivattyúknak. Jelenleg ezt tartják ma a leginkább energiahatékony és környezetbarát hőforrásnak.

TOP 5 hiba geotermikus hőszivattyú vásárlásánál, telepítésénél

TOP 5 hiba hőszivattyú vásárlásánál

TOP 5 hiba, amelyet elkövetnek a geotermikus hőszivattyú vásárlásánál, telepítésénél A hőszivattyúk - a havi fenntartási költséget figyelembe véve - az egyik legolcsóbb típusa a víz-víz rendszerű fűtő-hűtő berendezés. Bár sok

Olcsó Áram

Hőszivattyús tarifa

Az áramszolgáltatók díjazzák, ha fogyasztóik védik a környezetüket, ezért (és egy rendeletnek köszönhetően) olcsóbban kínálják számukra az áramot. A kérdés, hogy milyen feltételekkel? Hőszivattyú Geo-tarifával? Környezetbarát, kedvező és hatékony! H- Geo- és Zöld tarifa.