Esté Credit

HA MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ FŰTŐVÍZRE (75-80 °C) VAN SZÜKSÉG


Bár a hőszivattyú akkor működik igazán gazdaságosan, ha 40-45 C fok közötti hőmérséklet előállítását kérjük tőle, de néhol szükséges lehet akár 75 °C-os vízhőmérséklet is a radiátorokba. Tudunk ajánlani kiváló hőszivattyús megoldást. Persze kompromisszumokkal…


Néha szükség lehet kirívóan magas hőmérsékletet előállítani hőszivattyúval. Például a környéken sincs bevezetve a gáz, az erdőt nem akarják a kivágni maguk körül a radiátoros fűtési rendszert üzemeltető környezetvédők, és még lehetne sorolni az okokat. A lényeg, hogy nem kell lemondani a hőszivattyúról akkor sem, ha nem elég a “normál” hőszivattyúk által előállított maxiumum 60 Celsius fok. Ekkor kerül képbe a a magas hőmérsékletet előállítani képes hőszivattyús megoldások:

Magas hőmérsékletű hőszivattyú

Ez a hőszivattyú-sorozat kifejezetten a legmagasabb vízhőmérséklet elérésére tervezték, így elérheti a 80 ° C-ot HMV készítésekor, fűtési vízhőmérséklet pedig akár 75 °C is lehet! Miként?

Elkészítették a legfejlettebb magas hőmérsékletű Enhanced Vapors Injection kompresszor technológiát. A hőszivattyú teljesítménye nagymértékben javult az Emerson cég speciális hőmérsékletmérővel felszerelt expanziós szelep, és nagy hatásfokú hőátadási moduljával.

A hőszivattyú a már ismert összeállításban érkezik:

1. Csak fűtési üzemmód, max. Vízkimeneti hőmérséklet 80 ℃
2. Copeland EVI inverteres kompresszor, LCD kijelzővel
3. Kültéri telepítés (kültéri falon vagy udvaron vagy ház tetején)
4. Nincs szükség elektromos fűtőelemre ebben a típusban.

A magas hőmérsékletű hőszivattyú felépítésében nem sokban tér el a “hagyományos” monoblokkos hőszivattyúknál megszokott és elfogadott rendszerelemektől:

1.HMV vízkibocsátási hőmérséklet 80 ° C-ig.
2.COP legfeljebb 3,5, ha az A20W15 / 80.
3.Eco-friendly hűtőközeg: R134A.
4.Az önműködően leolvasztás funkciója (a visszafolyó ciklussal együtt).
5.A korrózió elleni védelem: tartós bevonat; nem csavaros kivitel rozsdamentes acél csavarokkal és anyákkal, rozsda nélkül.
6.Általános vizsgálati és működési tesztek, amelyeket minden gyári csomagolás előtt elvégeztek.
7.Az átfogó védelem — biztosítja a problémamentes működést rendkívül hideg környezetben. Fagyás elleni védelem, Vízáramvédelem, Túl magas nyomás elleni védelem, Túl alacsony nyomás elleni védelem stb.

Magas hőmérsékletet előállító hőszivattyúk adatlapja (angol)

Magas hőmérsékletet előállító hőszivattyú alkatrészek


 Gyártó: egy professzionális hőszivattyú vállalkozás Guangzhou, Kína.


Vissza a hagyományos hőszivattyú oldalainkra


Scroll to Top