Esté Credit

HÁNY ÉV MEGTÉRÜLÉSSEL KELL SZÁMOLNI HŐSZIVATTYÚ BEÉPÍTÉSE ESETÉN?


Az energiatakarékos fűtésnek ma már több alternatívája is létezik, az egyik ilyen ígéretes opció a hőszivattyú. A hőszivattyú hatékonyan képes helyettesíteni a hagyományos fűtést, és elegendő mennyiségű, optimális hőmérsékletű meleg vizet biztosítani egy egész háztartásnak.

A kérdés sokakban felmerül, hogy vajon megéri-e, hiszen komoly váltást jelent magunk mögött hagyni a régi fűtési rendszert, és egy merőben újat vásárolni, azt telepíttetni, és megtanulni a használatát.

hőszivattyú a beépítését követően körülbelül 2-3 év után térül meg; ez az időintervallum az újépítésű ingatlanokra jellemző. A régebbi, vagy felújított házak esetében már több idővel kell számolni, de ezeknél sem haladja meg a 10 évet a megtérülés ideje.
(Amennyiben nem csak a fűtés, de a hűtés is szükséges, akkor a megtérülési idő jelentősen csökken. Az új építésű ingatlannál nem drágább a hőszivattyús fűtés-hűtés, mintha gázkazánt, és külön klímaberendezést telepít az építtető. Ráadásul a gázkazán energia igényét nem lehet napelemekkel kiváltani.)

Egy nagyvállalat tulajdonos és ügyvezető hölgy megjegyzése a megtérülésről szóló marketing szövegünk után: “A hőszivattyú beépítését nem minden esetben a megtérülés motiválja. Akinek a családjában volt már probléma a gázkészülék hibája miatt, már nem akar többé egy háztartásban lenni gázkazánnal. A hőszivattyút biztonságosnak, és környezetbarátnak tartom, a megtérülés sokadik szempont volt a fűtésrendszer átalakításának tervezése idején.”

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg részletesebben a hőszivattyút! Amennyiben úgy dönt, hogy szívesen nyitna a megújuló energiák felé, és örömmel fektetne egy olyan fűtési rendszerbe, ami környezetbarát és energiatakarékos, ráadásul még pénzt is spórolhat vele, lépjen velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!


 

Scroll to Top