Esté Credit

Energia kalkulátor

A fűtési energia kalkulátor az é z s é Kft. tulajdona

A fűtési kalkulátor rendkívül egyszerűen használható, de nagyon pontosan megmutatja, mekkora fűtési számlára számíthatunk az épületeinknél.
Kérjük adja meg a legördülő menüben az épület típusát (vagy ha passzívház koncepció szerint épül az ingatlan, akkor jelölje be a kis kört), adja meg a fűtött alapterület nagyságát, válassza ki a hőszigetelés minőségét, és a lakás elvárt hőmérsékletét. (ha “fázós” a család, növelje az éves  fűtési órák számát). Az ÉZSÉ kalkulátora ezután megmutatja, hogy mennyi lesz az éves fűtési költség, különféle energiahordozó esetén. Számunkra a legérdekesebb, hogy össze tudjuk hasonlítani a különféle hőszivattyúk fűtési költségét is.

fűtési energia költség kalkulátoron kívül rendkívül sok és hasznos információ elérhető az é z s é honlapján. Ráadásul felkészült tervezők várják a megrendelőket, és nem csak a fűtési kalkulátorral segítik azokat, akik energiatakarékos lakóházat szeretnének építtetni. 

é z s é Kft. Budapest
Honlap: é z s é Kft.

A fűtési energia kalkulátorral könnyen kiszámolhatja, mennyit fizet egy évben, ha hőszivattyúval fűti a lakását. Közben megmutatja, mennyit takarít meg ahhoz képest, ha gázzal, vagy bármi mással fűtene 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

Scroll to Top