Hőszivattyú Esté Credit

Hydro box

Hydro box és hőszivattyú

Milyen előnyökkel jár a Power World hőszivattyú és a Hydro Box alkalmazása?

A levegős hőszivattyú energiatakarékos és környezetvédelmi megoldásokat kínál a ház fűtéshez.

Az új épület megújuló energiarendszerének telepítési megoldásánál vagy a régi épületenergetikai korszerűsítési megoldásnál nem csak magának a hőszivattyúnak a teljesítményére és költségére kell figyelnünk. Figyelembe kell venni a teljes beruházási költséget és a teljes hőszivattyús rendszer jövőbeni karbantartási költségét is.

Annak érdekében, hogy további segítséget nyújtsunk a felhasználóknak a hőszivattyús költségek megtakarításában, a Power World kifejlesztett egy kompakt hidraulikus dobozt.

Hydro Box

Hőszivattyús rendszerben milyen előnyökkel jár a monoblokkos hőszivattyú és a Hydro Box kombinálása?

A monoblokkos hőszivattyú egy egységbe integrálja a kompresszort, a hőcserélőt és a vízkeringtető rendszer elemeit. Emellé lesz kompakt megoldás a hydro box.

Mi az a Hydro Box?

A hydro box egy kompakt vízkezelő modul a hőszivattyús rendszerekben. Egy dobozba integrálja a vízszivattyút, egy kis tágulási tartályt, szelepeket, biztonsági alkatrészeket, valamint elektromos fűtést és egyéb hidraulikus alkatrészeket.

Hydro Box egység a Power World-től →

Milyen előnyökkel jár a monoblokk hőszivattyú és a Hydro Box kombinálása?

A hőszivattyús rendszer telepítésekor a telepítő közvetlenül csatlakoztathatja a hőszivattyút a Hydroboxhoz, ami nagyon egyszerű és kényelmes, még ha nincs is nagy tapasztalata, az utasításokat követve befejezheti a telepítést.

Az egység doboz felépítése

A hagyományos összetett és nehézkes csőrendszer-elrendezéshez képest a beépítési terület kicsi, körülbelül 0,4 ㎡. Az előregyártott kompakt dobozzal szerelési időt és költségeket takarít meg; csökkenti a munkaidőt és minimalizálja a környezeti tényezők okozta károkat. Karbantartása rendkívül egyszerű.

Hőszivattyú és Hydro Box

Power World Hydro box a hőszivattyús rendszerben

Hydro Box a hőszivattyú és a fűtésrendszer közé

Hydro Box - hőszivattyú - fűtésrendszer

A jelenleg forgalmazott hidraulikus doboz a kisebb teljesítményű Power World inverteres hőszivattyúkhoz kapcsolható. Azokon a helyeken használható, ahol a teljes fűtőkört fagyálló folyadékkal tölthetjük fel (jelenleg hőcserélős kialakítás még nem kapható).
Így a hőszivattyú és Hidroboxon kívül a fűtési rendszer része még egy megfelelő nagyságú belső hőcserélővel rendelkező (felület = leadott teljesítmény * 0,3) szigetelt HMV tartály, és egy – leginkább – térfogatnövelésre használható puffer tároló.

Hydro Box szerkezeti felépítése

A Hydro Box alkatrészei, szerkezeti felépítése
1 vagy 3 fázisú kivitel:

  • 3 járatú motoros szelep
  • Acol DN25 szűrő
  • elektromos segédfűtés 3 kW 230V
  • inverteres keringető szivattyú APF25-9/12-130
  • emelőmagasság 9 vagy 12 m
  • tágulási tartály 5 literes
  • csatlakozási méretek DN25
  • biztonsági szelep (0,3 MPa)
  • áramvédelmi kapcsoló
Mérete:  700 x 540 x 260 mm, Súlya: 30 kg
Kapcsolható a PW030, PW040, PW050 hőszivattyúkhoz.
Hydro Box adatok

A Power World az egyik legnagyobb hőszivattyú gyártó és szállító Kínában. 19 éves hőszivattyús kutatás-fejlesztési, gyártási és exportértékesítési tapasztalattal rendelkezik, egyre jobban megérti a piac változását, az ügyfelek és a felhasználók igényeit. Ha Ön is megbízható hőszivattyút keres, a Power Worldben megtalálta!

Az előregyártott Hydro Box most bevezető nettó áron rendelhető: 1.406 $.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Pictures and information from the manufacturer’s website!

Scroll to Top